Brzuszkowa
Fanka BB :)
Dziewczyny, piszecie, że pierzecie. A w jakim proszku, płynie robicie pranie? Przy pierwszej córce nie używałam specjalnych środków, a zwykłe proszek E i płyn silan...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też mam zakupy w aptece zaplamowane. Myślałam o stacjonarnej aptece, ale jak widzę wszystkie zaopatrujecie się w internetowej... W jakiej składanie zamówienia? Wychodzi to taniej? Byłabym wdzięczna za jakiś link
Ja piorę w płynie bobini, do płukania nic nie używam. Piorę raz w 30st, 2-3płukania a potem suszę w suszarceDziewczyny, piszecie, że pierzecie. A w jakim proszku, płynie robicie pranie? Przy pierwszej córce nie używałam specjalnych środków, a zwykłe proszek E i płyn silan...
Teoretycznie zakładając kartę rossmana rossne pieluchy należą się za 1 gr. Ja już 2 założyłam,pisałam do nich w tej sprawie że dalej nie mam takiej możliwości i echo..same reklamy dostaje. Więc już się nie nastawiam że każdy dostanie taka paczkę.A jak to zrobiłaś, że miałaś za 1gr?
Trzeba się przejść osobiścieTeoretycznie zakładając kartę rossmana rossne pieluchy należą się za 1 gr. Ja już 2 założyłam,pisałam do nich w tej sprawie że dalej nie mam takiej możliwości i echo..same reklamy dostaje. Więc już się nie nastawiam że każdy dostanie taka paczkę.
Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
Ja zamówiłam z Link do: aptekadziecka.pl - apteka dla dziecka i mamy. Razem zadbamy o zdrowie Twojego Dziecka! najtaniej mi wychodzilo *-*Też mam zakupy w aptece zaplamowane. Myślałam o stacjonarnej aptece, ale jak widzę wszystkie zaopatrujecie się w internetowej... W jakiej składanie zamówienia? Wychodzi to taniej? Byłabym wdzięczna za jakiś link
Byłam osobiście i powiedziano mi że musi przyjść informacja żeby odebrać.. u Ciebie nie było info i dostałaś?Trzeba się przejść osobiście