reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Zalezy jak komu podejdzie moja kolezanka uzywala tylko pampersa bo na inne maly mial uczulenie ale mowila ze strasznie jej przemakaly

U nas był tylko pampers. Wszystko inne uczulało i chłonność nie ta. U części znajomych odwrotnie z uczulaniem- ok tylko biedronka biedronka lub Lidl czy Rossmann albo super pharm

Pampers premium care podobno dobrze chłoną, pupa sucha, nic się bokiem nie wylewa.
W Dada pupa była ciągle mokra i kilka razy kupka poszła bokiem :/

Trzeba przetestować samemu i wybrac :)

Witam się dziewczynki [emoji3] Zjadłam tyle co naleśniki i zdążyłam Was w tym czasie nadrobić [emoji16]

Ja mam dużo rzeczy w spadku na później, muszę w następnym tygodniu jechać i kupić bodziaki i inne takie na 56/62 - a resztę będę zamawiać po prostu lub mój mi podjedzie jak już mała się urodzi.
Nie jestem zwolennikiem kupowania „na zapas” bo tak naprawdę nie mam pojęcia co mi się sprawdzi, a co nie.
Dwa to Zuzia ma być długa wg. ginekologa więc czy założę w ogóle jej 56 to się okaże [emoji4]

Współczuje alergikom - masakra to jest. Trzymajcie się dzielnie dziewczynki [emoji4]

@paaulaa90 daj znać co tam po wizycie [emoji39]

Ja tymczasem siadam - i wklepuje to zamowienie do apteki [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A właśnie : Zainstalowałam jeszcze dwie aplikacje : HiMommy i HiBaby [emoji3] Ta pierwsza wysyła dzienne powiadomienia co robi dzidzia; a ta druga jak już się urodzi przeprowadza przez pierwszy rok dziecka [emoji3] Podrzucam - może Wam się też spodobają [emoji14]

1521622436-cd29709e5ec4f8b4-aaaaaa.jpeg

1521622446-d225a1de6de8a454-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Też mam zakupy w aptece zaplamowane. Myślałam o stacjonarnej aptece, ale jak widzę wszystkie zaopatrujecie się w internetowej... W jakiej składanie zamówienia? Wychodzi to taniej? Byłabym wdzięczna za jakiś link :)

Cześć dziewczyny:) u mnie ani nie widu ani nie slychu wiosny:\ pelno sniegu, zimno :( tak jak mialam sily sprzątać prac i wogole ,dobrze sie czułam jak u nas bylo +15 tak teraz odkąd jest snieg nie mam ochoty na nic :\ mam nadzieje ze raz dwa znowu będzie wiosennie:)

reklama
Do góry