reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Pytanie za sto punktów do jakiego rozmiaru szykujecie ciuszki bo z tego co pamiętam to szybko ta pierwsza rozmiarowka szła ja do 68 i powiem Wam, że jeszcze mam braki. Body z krótkim mi brakuje mam zaledwie dwie i w ogóle jakoś mało mi się tego wydaje, a pamiętam że to maleństwo na początku ciągle trzeba było przebierać a to ulało a to kupka wyleciała itp.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
Hm
04efb18bf757d4888ffa19bdf5b13b53.jpg

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam od 54kilka sztuk podspodem 56, 62,64 i 68 a reszte mam oddzielnie:) tak siateczki maja gumkę z kazdej strony ale dla mnie naprawdę sa ok. Nie gniota ani nic.

Ciuszkow mam podobnir jsk ty @nknatalia mi sie caly czas wydaje ze mam za malo spioszkow, tez kompletuje do 68 z 74/80 mam tylko dwupak body z lidla,spodenki i bluzy dwie.Narazie nic nie dokupuje nawet dzis mojemu m mowiam ze w szpitalu jak bede to ma kupic cos zaleznie od wielkosci dzidzi bo na 56 nic nie kupowalam, zaczynalam od 62

A mi się ostatnio nic nie podoba :/ ani dla synka ani dla maluszka ... Na 56 nie mam prawie nic ... Na 62 też mi się wydaje że mało ale dokupie jak urodzę i stwierdze że faktycznie mi czegoś brakuje a 68 na razie nie piorę ... Będę widziała że wyrasta to ogarnę bo nie mam miejsca na tyle ciuszkow na raz [emoji13]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

A ja zas nie moge isc do pepco bo bym brala wszystko:) z reszta moja mama tez :) ja mam naprawde duzo ciuszkow na mała od malego rozmiaru do większych :) pomimo ze to pierwsza dziewczynka w rodzinie:) duzo rzeczy dostalam uniwersalnych ale duzo tez nam kupila mama , my, siostra:) i wszystko poprane wyprasowane w szafie :)

@agatenka33 u nas problemu z suchym powietrzem niemam prędzej wilgotne(i tego też się obawiam) a po za tym czesto wietrze pomieszczenia jakiś taki nawyk mam że chociaż na kilka minut muszę otworzyć okno.
@nknatalia jutro odbiore zamówienie od rodziców( tata mi odebrał z apteki) to dam znać jakie są, ja za rozm.M chociaż nie wiem czy będą dobre płaciłam 6.99.

Ja to wogole mam mało ciuszkow z poczatku to bałam się za szybko kupować twierdziłem że dużo czasu jeszcze zdążę później wyszedł szpital zakaz chodzenia i szału nie ma. Mam w okolicy fajnego lumpka ale nawet nie mam kiedy tam iść( jutro jak mi sie uda wrzuce fotke kurteczki którą kiedyś za grosze kupilam). Jutro jak bede po lekarzu to chociaż wejdę do kika zobaczyć coś na wyjście ze szpitala i jak mi coś wpadnie w oko to kupie, w pepco są też śliczne rzeczy ale z tych najmniejszych ciężko coś dostać.

Dzień dobry

Jaka u was pogoda bo u mnie chlodno ale wiosennie zaraz wstaje zawieść dziecko do przedszkola mają dziś pierwszy dzień wiosny i różne atrakcje a ja dalej leżeć ehh

Dziś wizyta u gin już doczekać się nie mogę nawet mi się śniło hehe

@paaulaa90 u nas zimno, wietrznie, ale słońce trochę się przebija przez chmury. Ja właśnie przy śniadaniu, bo o 8.05 córka już pojechała autobusem do przedszkola. Dziś też mają powitanie wiosny i dletego wczoraj siedzieliśmy z mężem nad kwiatkami z bibulye, bo teze dopiero wczoraj popołudniu siee o tym przypadkowo dowiedziałam.
Ja tam nie wracam do łóżka, bo później jestem bez życia, słaba i leniwa. Poza tym mam kilka rzeczy do ogarnięcia. Codziennie trochę do przodu.
Powodzenia dziś na wizycie ;)

reklama
Ja mam najmniej ubranek na 56, ale synek ma być duży więc już ich nie kupuję.
Dużo mam na 62, sporo też na 68.
Później na 74 też już trochę, na 80,86 niektóre się trafiają, bo takie dostałam po dziecku z rodziny ;)

@paaulaa90 ja też mam dzisiaj wizytę o 15:40 :)

Do góry