reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Gosiaczek to informuj na biezaco, na pewno zaraz będzie lepiej.
Aniolek 678 trzymam kciuki :)

Ja tez się nie mogę juz doczekac, a moj termin poczatek kwietnia, zaraz po świętach :) dlatego choc wyprawiam swieta to wszyscy mi pomoga z gotowaniem :)

reklama
Jestem juz na patologi ciazy.pojechalam zgodnie ze wzkazaniem mojej ginekolog do jednego szpitala.A tam po stwierdzeniu 2 cm rozwarcia do i nego kazali jechac.Dobrze ze maz samochodem podwiozl .w drugim zrobili ktg zbadali i stwierdzili ze brak rozwarcia a ze skurcze nie porodowe tylko przepowiadajace to czego bola tak mocno.Widac co szpital to inne podejscie.mam nuz ktg a wzymon wierci sie jak oszalaly.Jestem po raz pierwszy w tym szpitalu i mam mile odczucia.Jak mnie badala lekarka to delikatnie .wzzystk9 mi tlumacza .czysto schludnie i przyj3mnie nie to co w tym co wczesniej bylam.Jak mi helga wephala piesc do krocza mojego biedn3go to myslalam ze jej zasune z kopyta swojego spuchnietego.

Co lekarz inna opinia... Waznee, że jesteś w dobrych rękach. Wszystko posprawdzaja, zrobią badania i będzie dobrze Spokojnie będziesz potem oczekiwać na właściwe oznaki porodu ;) Na kiedy masz w ogóle termin, bo nie pamiętam. Dużo ci jeszcze zostało?

Gosiaczek to informuj na biezaco, na pewno zaraz będzie lepiej.
Aniolek 678 trzymam kciuki :)

Ja tez się nie mogę juz doczekac, a moj termin poczatek kwietnia, zaraz po świętach :) dlatego choc wyprawiam swieta to wszyscy mi pomoga z gotowaniem :)

Sama jestem z 04.04. więc będziesz mieć fajne dziecko :D Pomimo, że to baran, który jest uparty, zaborczy, samodzielny i ambitny, to ciepłe i sympatyczne osoby :p. Też właśnie chcę zaprosić gości na Wielkanoc i jednocześnie odprawić urodziny, ale wolę sama wszystko przygotować... Jedynymi pomocnikami to pewnie będą to mąż z córką :tak: No ale termin mam na połowę maja, to też mi to lepiej poogarniac :)

Hej dziewczyny [emoji3]

@Gosiaczek1202 powodzenia, i informuj nas na bieżąco co się dzieje. Mam nadzieje, że będzie wszystko dobrze [emoji6] Grunt, że jesteś w dobrych rękach już.

@Gosika88 ja też słyszałam, że masaż szyjki macicy niewiele daje. Ale czy masz prawo wyboru? Tego nie wiadomo - w planie porodu możesz wpisać inne uwagi i tam najwyżej można zaznaczyć, że się na to nie zgadza. (Tak na logikę) [emoji847]

@sredec1982 odpocząć póki można... też to ciagle słyszę i za każdym razem pytam, czy ktoś zna jakiś sposób byto zrobić „na zapas”[emoji2][emoji23]

Pakuje się właśnie dziewczynki, bo wyjeżdżamy do Wielkopolski do moich rodziców na kilka dni. Póki jeszcze mam siły to jadę [emoji39] Bo później różnie może być - a w sobotę i tak idziemy na imprezkę (70 lat mojej babci) więc trochę mi się rozerwie [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ech. Jestem po wizycie. Dziś do szpitala muszę jechać. Mam skrócona szyjke o połowę w 2 tyg. Do tego zle wyniki krwi...;( jedyne pocieszenie że szyjka niby zamknięta...Ale ma 2,6cm podobno. Jest zaskoczony że taknszybko zmiekla i się skrócila. Mam nadzieję,że donoszę dzidzie :((((( aaaaa myślałam że będzie do końca dobrze.

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

Ech. Jestem po wizycie. Dziś do szpitala muszę jechać. Mam skrócona szyjke o połowę w 2 tyg. Do tego zle wyniki krwi...;( jedyne pocieszenie że szyjka niby zamknięta...Ale ma 2,6cm podobno. Jest zaskoczony że taknszybko zmiekla i się skrócila. Mam nadzieję,że donoszę dzidzie :((((( aaaaa myślałam że będzie do końca dobrze.

Ojej... widzę, że pod koniec szalejemy i coraz więcej z nas ma jakieś koplikacje... Uważaj na siebie. 3mam kciuki, by wszystko bylo ok i jak najdłużej wytrzymalas do terminu. Ważne, że będziesz w dobrych rękach. Uważaj na siebie. Głowa do góry ;)

reklama
No dziewczyny, koniec pracy!! Żadnych mycia okien i nadwyrezania się.. Ja przesadziłam z robota i teraz mam za swoje. Mam nadzieję że wytrwam jeszcze miesiąc chociaz:((

Do góry