reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Gosiaczek to informuj na biezaco, na pewno zaraz będzie lepiej.
Aniolek 678 trzymam kciuki :)

Ja tez się nie mogę juz doczekac, a moj termin poczatek kwietnia, zaraz po świętach :) dlatego choc wyprawiam swieta to wszyscy mi pomoga z gotowaniem :)

reklama
Jestem juz na patologi ciazy.pojechalam zgodnie ze wzkazaniem mojej ginekolog do jednego szpitala.A tam po stwierdzeniu 2 cm rozwarcia do i nego kazali jechac.Dobrze ze maz samochodem podwiozl .w drugim zrobili ktg zbadali i stwierdzili ze brak rozwarcia a ze skurcze nie porodowe tylko przepowiadajace to czego bola tak mocno.Widac co szpital to inne podejscie.mam nuz ktg a wzymon wierci sie jak oszalaly.Jestem po raz pierwszy w tym szpitalu i mam mile odczucia.Jak mnie badala lekarka to delikatnie .wzzystk9 mi tlumacza .czysto schludnie i przyj3mnie nie to co w tym co wczesniej bylam.Jak mi helga wephala piesc do krocza mojego biedn3go to myslalam ze jej zasune z kopyta swojego spuchnietego.

Co lekarz inna opinia... Waznee, że jesteś w dobrych rękach. Wszystko posprawdzaja, zrobią badania i będzie dobrze Spokojnie będziesz potem oczekiwać na właściwe oznaki porodu ;) Na kiedy masz w ogóle termin, bo nie pamiętam. Dużo ci jeszcze zostało?

Gosiaczek to informuj na biezaco, na pewno zaraz będzie lepiej.
Aniolek 678 trzymam kciuki :)

Ja tez się nie mogę juz doczekac, a moj termin poczatek kwietnia, zaraz po świętach :) dlatego choc wyprawiam swieta to wszyscy mi pomoga z gotowaniem :)

Sama jestem z 04.04. więc będziesz mieć fajne dziecko :D Pomimo, że to baran, który jest uparty, zaborczy, samodzielny i ambitny, to ciepłe i sympatyczne osoby :p. Też właśnie chcę zaprosić gości na Wielkanoc i jednocześnie odprawić urodziny, ale wolę sama wszystko przygotować... Jedynymi pomocnikami to pewnie będą to mąż z córką :tak: No ale termin mam na połowę maja, to też mi to lepiej poogarniac :)

Hej dziewczyny [emoji3]

@Gosiaczek1202 powodzenia, i informuj nas na bieżąco co się dzieje. Mam nadzieje, że będzie wszystko dobrze [emoji6] Grunt, że jesteś w dobrych rękach już.

@Gosika88 ja też słyszałam, że masaż szyjki macicy niewiele daje. Ale czy masz prawo wyboru? Tego nie wiadomo - w planie porodu możesz wpisać inne uwagi i tam najwyżej można zaznaczyć, że się na to nie zgadza. (Tak na logikę) [emoji847]

@sredec1982 odpocząć póki można... też to ciagle słyszę i za każdym razem pytam, czy ktoś zna jakiś sposób byto zrobić „na zapas”[emoji2][emoji23]

Pakuje się właśnie dziewczynki, bo wyjeżdżamy do Wielkopolski do moich rodziców na kilka dni. Póki jeszcze mam siły to jadę [emoji39] Bo później różnie może być - a w sobotę i tak idziemy na imprezkę (70 lat mojej babci) więc trochę mi się rozerwie [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ech. Jestem po wizycie. Dziś do szpitala muszę jechać. Mam skrócona szyjke o połowę w 2 tyg. Do tego zle wyniki krwi...;( jedyne pocieszenie że szyjka niby zamknięta...Ale ma 2,6cm podobno. Jest zaskoczony że taknszybko zmiekla i się skrócila. Mam nadzieję,że donoszę dzidzie :((((( aaaaa myślałam że będzie do końca dobrze.

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

Ech. Jestem po wizycie. Dziś do szpitala muszę jechać. Mam skrócona szyjke o połowę w 2 tyg. Do tego zle wyniki krwi...;( jedyne pocieszenie że szyjka niby zamknięta...Ale ma 2,6cm podobno. Jest zaskoczony że taknszybko zmiekla i się skrócila. Mam nadzieję,że donoszę dzidzie :((((( aaaaa myślałam że będzie do końca dobrze.

Ojej... widzę, że pod koniec szalejemy i coraz więcej z nas ma jakieś koplikacje... Uważaj na siebie. 3mam kciuki, by wszystko bylo ok i jak najdłużej wytrzymalas do terminu. Ważne, że będziesz w dobrych rękach. Uważaj na siebie. Głowa do góry ;)

reklama
No dziewczyny, koniec pracy!! Żadnych mycia okien i nadwyrezania się.. Ja przesadziłam z robota i teraz mam za swoje. Mam nadzieję że wytrwam jeszcze miesiąc chociaz:((

Do góry