reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

@Gosiaczek1202 - dobrze ze pojechałas!! Lepiej tego nie lekceważyć, trzymam kciuki :)

No właśnie będzie zajączek kicał :D obym tylko dotrwała bo zaczynam miec juz te skurcze przepowiadajace :O całe szczescie nie sa jeszcze tak intensywne

A pytałam o antybiotyk bo wiem ze wtedy zawsze łatwiej o jakas infekcje... w tej ciazy to naprawde mozna osiwiec z nerwow :D

reklama
@Gosiaczek1202 oby przeszło. Informuj jak sytuacja na froncie.

Ja Wam powiem, że jestem załamana [emoji30] Po konsultacji z ginem włączyłam GYNO PEVARYL, bo mam upławy i świąd pochwy od rana [emoji22] Na dodatek powiedział mi, że jak nie przejdzie do poniedziałku to mam przyjechać na wymaz z pochwy, bo mogę mieć na powrót bakterie którą już leczyłam w ciąży ... ehhh z tym, że teraz może doprowadzić do przebicia pęcherza i odejścia wód płodowych [emoji853]
Załamka jakaś bo serio dbam o higienę intymną, a wystarczyło bym tydzień była przeziębiona i już coś mi się tam przypałętało niefajnego [emoji52]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kurcze... to się porobiło... Ja też przez słabszą krew ciągle coś łapię... Dopiero w piątek skończyłam katar, a tu wczoraj jakby od nowa :oops: Zrób może badanie moczu, bo różnie bywa.z tymi bakteriami. Lepiej dmuchać na zimne.

Kurcze... to się porobiło... Ja też przez słabszą krew ciągle coś łapię... Dopiero w piątek skończyłam katar, a tu wczoraj jakby od nowa :oops: Zrób może badanie moczu, bo różnie bywa.z tymi bakteriami. Lepiej dmuchać na zimne.

Tak, jeśli do niedzieli wieczorem nie będzie poprawy to w poniedziałek jadę do ginekologa.
I wtedy zrobię też badania moczu i morfologię ogólną. Boję się mega, że pod koniec może się jeszcze coś stać. [emoji849]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Gosiaczek1202 - dobrze ze pojechałas!! Lepiej tego nie lekceważyć, trzymam kciuki :)

No właśnie będzie zajączek kicał :D obym tylko dotrwała bo zaczynam miec juz te skurcze przepowiadajace :O całe szczescie nie sa jeszcze tak intensywne

A pytałam o antybiotyk bo wiem ze wtedy zawsze łatwiej o jakas infekcje... w tej ciazy to naprawde mozna osiwiec z nerwow :D

A jak odróżniasz te skurcze przepowiadające?Bo mi już teraz brzuszek się spina czasami na chwile i zaraz puszcza, a właśnie nie wiem jak to jest z tymi skurczami chwile przed porodem [emoji6]

Wiem, że antybiotyk wyjaławia organizm dlatego chciałam go uniknąć za wszelką cenę. I dupka.

Tak, jeśli do niedzieli wieczorem nie będzie poprawy to w poniedziałek jadę do ginekologa.
I wtedy zrobię też badania moczu i morfologię ogólną. Boję się mega, że pod koniec może się jeszcze coś stać. [emoji849]

Nie martw się na zapas. Bedzie dobrze, a badania nie zaszkodza. Lepiej zareagować wcześniej niż później ;)Będziesz pewniejsza.

Tak mnie jakby ciągnie u dołu dla mnie odczucia troche jak podczas miesiączki, miałam jeszcze wizyte parę dni temu to pytałam gina i wlasnie mowil ze to całkiem normalne na tym etapie ciazy. I te skurcze sa takie srednio intensywne i co jakis dluzszy czas, ale nie boli mnie nic wiecej.. same potem ustepują.

Gosiaczek dawaj znać co z Tobą, trzymam kciuki za Ciebie i malucha.
Aniolek678 zazdraszczam już niedługo będziesz tulić maleństwo.
Mb nic się nie dowiedziałam u lekarza. Ob i niektóre parametry podwyższone w morfologii ale takie w ciąży mogą występować kazał mi skonsultować to że swoim ginekologiem. Także nie mam diagnozy. Współczuję infekcji może nie będzie tak źle. Trzymam kciuki.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny :) Ja dzisiaj juz po wizycie mala ma ponad 2100 g 32 tc *-* Za miesiąc ma mi wypisac najprawdopodobniej skierowanie na cc. I pod koniec kwietnia powinni mi ja zrobic... Ale to zlecialo...

Napisane na LG-M320 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry