Z kolei ja doświadczenia jeszcze nie mam ale czytalam ze najlepszy sklad ma bebilon profutura.W sumie to miałam raz Bebilon, raz Bebiko i chyba nan. Ale nan podobno bardzo często powoduje zatwardzenia bo ma sporo żelaza. Więc teraz chyba Bebiko kupię.
A mialas kiedyś znieczulenie? Bo w sumie jakieś dolegliwości po CC często wynikają z reakcji na znieczulenie. Dziewczyna co ze mną CC miała miała straszne migreny. Wiem że czasem ludzie wymiotują albo kręgosłup boli. Co do bólu to jeśli nie robią problemu z przeciwbólowymi to naprawdę jest ok. U nas kroplówką co 4 godziny była. Będzie dobrze
reklama
kamilaasami
Fanka BB :)
Ja dziewczyny dużego wyboru co do mm nie miałam. W szpitalu dali nan więc nie chciałam kilkudniowemu malcowi rewolucji w brzuszku robić zmieniajac od razu jedzonko i podawałam to samo mm ( nie było zatwardzen)
Mam rożek, muszę kupić jeszcze jeden. Mi było po prostu wygodnie trzymać takie maleństwo z miękką główka w usztywnieniu ... Ale synek duży to szybko ze wszystkich rożków wyrósł [emoji14]
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Mam rożek, muszę kupić jeszcze jeden. Mi było po prostu wygodnie trzymać takie maleństwo z miękką główka w usztywnieniu ... Ale synek duży to szybko ze wszystkich rożków wyrósł [emoji14]
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
A
Agunia93
Gość
Dziewczyny trochę takie wstydliwe pytanie. Czy któraś z Was w trakcie ciąży miała hemoroidy?
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Jetkaa
Gratuluje udanej wizyty Link do: tysia123
Ja na szczescie nie mam hemorojdow uff
Dziewczyny wy kupujecie nowe wózki czy uzywane? Ja sie zastanawiam bo ceny nowych a używanych sa mega różne a nie chciala bym przepłacać.. I mysle kupic uzywany..
Dziewczyny wy kupujecie nowe wózki czy uzywane? Ja sie zastanawiam bo ceny nowych a używanych sa mega różne a nie chciala bym przepłacać.. I mysle kupic uzywany..
aniolek678
Zaangażowana w BB
tysia123 - jeszcze nigdy nie miałam znieczulenia w kręgosłup, zobaczymy... jeszcze zapisałam się na konsultacje do cięcia aby też mi wszystko powiedzieli co i jak...
A też sobie zamówiłam rożek co prawda miękki, jest taki malutki że wydaje mi się ze starczy tylko na krótką chwilkę.
Do szpitala myślicie że najlepiej spakować pajacyki + dodatkowo body kopertowe/śpioszki ?
A też sobie zamówiłam rożek co prawda miękki, jest taki malutki że wydaje mi się ze starczy tylko na krótką chwilkę.
Do szpitala myślicie że najlepiej spakować pajacyki + dodatkowo body kopertowe/śpioszki ?
aniolek678
Zaangażowana w BB
ja zdecydowałam się na nowy ale to też dlatego że była fajna promocja ale faktycznie ceny wózków używanych są naprawdę atrakcyjne, więc też jest to jakieś rozwiązanie. Wydaje mi się ze jest czesto takie podejscie ze jak jest to pierwsza dzidzia to wszystko chce sie miec naj naj a przy kolejnym to też czlowiek inaczej patrzy. Sama się na tym łapie... bo niby kupilismy wszystko co niezbedne dla dzidzi ale smialo moglabym wskazac rzeczy ktore są totalnie zbedne w mojej wyprawce... heheh no ale z drugiej strony ciezko sie powstrzymać, teraz jest tego tyle na rynku ze az w głowie się moze zakrecic..
sredec1982
Ja kupiłam nowy bo różnica w cenie między nowym A używanym było ok 300 zł.Gratuluje udanej wizyty Link do: tysia123
Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
Hej
Po wizycie wszystko ok. Mały prawie 2 kg waży. Główka do dołu leży. Szyjka długa i zamknięta. Blizna po CC 7 mm. Za 2 tyg pierwsze ktg.
Hej! ja jestem teraz w prawie 32 tyg ciazy i moja mała się jeszcze nie odwróciła, dodam że to moja pierwsza ciąża. Rozumiem że to to Twoje kolejne dziecko? myślisz że może mieć to jakieś znaczenie?
reklama
Brzuszkowa
@Jetkaa to nasze drugie dziecko, bo od początku nie chcieliśmy zostać o jednym, dlatego wszystko zostawialam. Od ciuszkow, łóżeczka, wózka po zabawki, książeczki itp. Ale powiem szczerze, że wszystko kupowałam nowe. Może dlatego, że to pierwsze dziecko, no i tak jak jedna z dziewczyn pisała, chce się wszystko naj.
Nie ukrywam, że pomimo tych wszystkich rzeczy i tak dla drugiego dziecka będę dokupywac kolejne. Wiem, że nowe rzeczy dla dzieci są drogie, ale chyba miałabym wyrzuty sumienia. Sama sobie nigdy nie kupiłam niczego używanego, a miałabym to robić dla dziecka... Oczywiście jeżeli ktoś.ma.trudną sytuację finansową, to wiadomo... nie ma wyjścia. Może jestem dziwna, bo z drugiej strony by się trochę zaoszczedzilo...
Nie ukrywam, że pomimo tych wszystkich rzeczy i tak dla drugiego dziecka będę dokupywac kolejne. Wiem, że nowe rzeczy dla dzieci są drogie, ale chyba miałabym wyrzuty sumienia. Sama sobie nigdy nie kupiłam niczego używanego, a miałabym to robić dla dziecka... Oczywiście jeżeli ktoś.ma.trudną sytuację finansową, to wiadomo... nie ma wyjścia. Może jestem dziwna, bo z drugiej strony by się trochę zaoszczedzilo...