reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Ja jak byłam w 3mcu to i farbowałam i miałam pasemka w jeden dzień robione. Jestem fryzjerka- tak można farbowac, teraz farby są już inne nie takie jak kiedyś. Ale trzeba uważać, bo przy takiej burzy hormonów może wyjść nam co innego na włosach [emoji12][emoji23]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak zaszalam w ciaze a nie wiedziałam o tym fryzjerka moja robila mi pasemka, takie jak zawsze.. Rozjasniacz nie chcial chwycic koloru a koncowki mam rude!! I nie chce to zejsc same od siebie zrobily sie żółte... I fryzjerka mi sie pyta czy nie jestem w ciazy bo dziwne rzeczy zeby rozjasnicz mi nie chwycil .. I teraz juz wiem ze to przez ciaze.. Stosowalam szampon Violet itp moze cos doradzisz na zolkniecie wlosow? Dodam ze nigdy nie mialam z tym problemu:\

reklama
Jak zaszalam w ciaze a nie wiedziałam o tym fryzjerka moja robila mi pasemka, takie jak zawsze.. Rozjasniacz nie chcial chwycic koloru a koncowki mam rude!! I nie chce to zejsc same od siebie zrobily sie żółte... I fryzjerka mi sie pyta czy nie jestem w ciazy bo dziwne rzeczy zeby rozjasnicz mi nie chwycil .. I teraz juz wiem ze to przez ciaze.. Stosowalam szampon Violet itp moze cos doradzisz na zolkniecie wlosow? Dodam ze nigdy nie mialam z tym problemu:\
Najlepiej płukanka srebrna, a jak nie to pozostaje wizyta u fryzjera i musi Ci nałożyć blond z odcieniem fioletu żeby zniwelować żółty. Np. 11.11 lub 11.21.
1519658466-b97a2835ad7a619a-aaaaaa.jpeg

Albo kup sobie w drogerii i nałóż sama ale blond z odcieniem fioletu lub szarości tj. wcześniej pisałam 11.11, 10.21 10.11, 9.21 Zależy jaki masz odcień blondu swój.
Najlepiej płukanka srebrna, a jak nie to pozostaje wizyta u fryzjera i musi Ci nałożyć blond z odcieniem fioletu żeby zniwelować żółty. Np. 11.11 lub 11.21.
1519658466-b97a2835ad7a619a-aaaaaa.jpeg

Cały dzień prasuje wczoraj wyprane ciuszki. Padam. Dzięki za info odnośnie kaftanikow. Segreguje na ciuszki wyjściowe i domowe. Większość dostałam więc kilka sztuk będzie albo spranych, albo poplamionych.
Pokoik prawie gotowy:)))
Zauważyłam że jak dłużej stoję lub chodzę do potem kluje mnie w kroczu.. zastanawiam rzeczy to ucisk główki dziecka czy coś innego.. w środę idę do lekarza to sprawdzi mi szyjke...
A tak oto prezentuje się dziś pokoik:)
759e2f5d00e1c89fcd8bd2f939b86ec2.jpg
fa590183e8bf1c0532bec2a756750a82.jpg
ba3241685e598eb4492409408f0b0d29.jpg

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

Cały dzień prasuje wczoraj wyprane ciuszki. Padam. Dzięki za info odnośnie kaftanikow. Segreguje na ciuszki wyjściowe i domowe. Większość dostałam więc kilka sztuk będzie albo spranych, albo poplamionych.
Pokoik prawie gotowy:)))
Zauważyłam że jak dłużej stoję lub chodzę do potem kluje mnie w kroczu.. zastanawiam rzeczy to ucisk główki dziecka czy coś innego.. w środę idę do lekarza to sprawdzi mi szyjke...
A tak oto prezentuje się dziś pokoik:)
759e2f5d00e1c89fcd8bd2f939b86ec2.jpg
fa590183e8bf1c0532bec2a756750a82.jpg
ba3241685e598eb4492409408f0b0d29.jpg

Pięknie wygląda :)
Co macie na podłodze?

Serdec no to jesteś już gotowa - możesz rodzić [emoji6] moja dzidzia musi poczekać bo ja jeszcze w rozsypce [emoji16]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Serdec no to jesteś już gotowa - możesz rodzić [emoji6] moja dzidzia musi poczekać bo ja jeszcze w rozsypce [emoji16]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
No nie, rodzic jeszcze nie chcę;) Ale pewnie trochę mi zejdzie zanim wszustko będzie gotowe. Z moja kondycja jest rozsypka;)

reklama
Sredec 1982 No no no to ty juz gotowa, super królestwo i wszystko gotowe, ja jeszcze nic nie piore nie prasuje poczekam do wizyty do 12 bo tak jakos obawiam sie ze sie okurzy no i wogole bedzie stresowac fakt ze pokoik juz gotowy a na dzieciatko a tu jeszcze poczekam niewiadomo ile, az zechce sie urodzic, ja narazie wszystko w reklamowkach i pudlach. Niby nadzieje mam ze to sie przed terminem jakos wydarzy, ale z moim pechem moze byc i po... Fajnie ze masz juz natchnienie do urzadzania i skladania pokoik śliczny a ty uwiwszy gniazdko chyba padasz bo to sie wydaje ale w naszym stanie to prawdziwy wyczyn:), mozesz juz mowic do brzuszka ze wszystko gotowe:)

Do góry