Angela3aa
Fanka BB :)
Hej dziewczyny jeżeli chodzi o przepuszczanie w kolejce to może ze dwa razy zdażyło mi się w sklepie no i raz jak szlam na krzywa cukrowa to musiałam wejść bez kolejki bo inaczej godzinę to spędziłabym w samej kolejce oczywiście bez komentarzy się nie obyło ale jakoś mi to wisi , zwłaszcza ze najczęściej komentuje starsze osoby bo „ za ich czasów...” , wiecie jak to jest
Ogólnie choroba daje we znaki ale odpoczywam ile się da poprzebieralam ciuszki i okazało się ze mam ich dość sporo ale nie przepuściłam żeby dziaiaj w pepco kupić pare rzeczy na przecenie po 1.50zl
Czy którejś z was leci już pierwsze mleko ? Po nie przespanej nocy zdrzemnęłam się popołudniu i wstałam z plama na koszulce na miejscu piersi , do tego od czasu do czasu jakaś mini plamka mi się zrobi .
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ogólnie choroba daje we znaki ale odpoczywam ile się da poprzebieralam ciuszki i okazało się ze mam ich dość sporo ale nie przepuściłam żeby dziaiaj w pepco kupić pare rzeczy na przecenie po 1.50zl
Czy którejś z was leci już pierwsze mleko ? Po nie przespanej nocy zdrzemnęłam się popołudniu i wstałam z plama na koszulce na miejscu piersi , do tego od czasu do czasu jakaś mini plamka mi się zrobi .
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom