sredec1982
Fanka BB :)
U nas tez 2 miesiace bez sexu i mysle ze jyz tak zostanie.... też nie mówi że kocha, ale w sumie nigdy nie był wylewny.. czasem poglaszcze po brzuszku. Tak w głębi duszy myślę że będzie bardziej kochać dzieciaczka niż mnie Ale ja staram się nie przejmować i nie nastawiać się że jest zle. Nie każdy człowiek jest taki sam,nie każdy będzie tulić co chwila,zapewniać o swojej milisci ja też nie jestem z tych super wylewnych więc pod tym względem pasujemy Ale nie powiem że byłoby miło gdyby okazał mi wiele czulosciHej dziewczyny
Ja nie wiem czy dzidzia sie nie przekrecila.. Ponieważ nie czuje kopniakow kolo pepka tylko na samym dole w srodku czasem jest tak mocny kopniak ze popuszczam mocz:\ a wyzej nie czuje wogole ruchow jak wczesnien tylko na dole.. Nie wiem już sama..
A my z moim D przechodzimy kryzys .. Jestesmy mlodzi on ma 26lat. Jestesmy5lat ze sobą kochamy sie ale .noi wlasnie od jakiegoś czasu zauważyłam ze nie chce sie przytulac, calowac, o sexie juz nie wspomne:\ ja laze kolo niego jak kolo dziecka sniadania obiadki pranie sprzatanie wszystko.. On malo co robi w domu.. Rozmawiamy ze soba jak minął nam dzien i wogole ale nie wychodzimy juz nigdzie, nie powie mi ze mnie kocha:\
Nie wiem czy to ja sobie uroilam przez ciaze czy faktycznie tak jest. On cieszy sie z dziecka ale już nie obchodzi sie tak ze mna ja w 1 ciazy... Nie przytula brzucha nie mowi do niego.. W 1 ciazy było zupelnie inaczej...
Ehh te hormony! :\
Co do dziecka to ma jeszcze czas na obrocenie. Głowa do góry !!
Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka