reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Hej dziewczyny:)
Ja nie wiem czy dzidzia sie nie przekrecila.. Ponieważ nie czuje kopniakow kolo pepka tylko na samym dole w srodku czasem jest tak mocny kopniak ze popuszczam mocz:\ a wyzej nie czuje wogole ruchow jak wczesnien tylko na dole.. Nie wiem już sama..

A my z moim D przechodzimy kryzys .. Jestesmy mlodzi on ma 26lat. Jestesmy5lat ze sobą kochamy sie ale .noi wlasnie od jakiegoś czasu zauważyłam ze nie chce sie przytulac, calowac, o sexie juz nie wspomne:\ ja laze kolo niego jak kolo dziecka sniadania obiadki pranie sprzatanie wszystko.. On malo co robi w domu.. Rozmawiamy ze soba jak minął nam dzien i wogole ale nie wychodzimy juz nigdzie, nie powie mi ze mnie kocha:\
Nie wiem czy to ja sobie uroilam przez ciaze czy faktycznie tak jest. On cieszy sie z dziecka ale już nie obchodzi sie tak ze mna ja w 1 ciazy... Nie przytula brzucha nie mowi do niego.. W 1 ciazy było zupelnie inaczej...
Ehh te hormony! :\
U nas tez 2 miesiace bez sexu i mysle ze jyz tak zostanie.... też nie mówi że kocha, ale w sumie nigdy nie był wylewny.. czasem poglaszcze po brzuszku. Tak w głębi duszy myślę że będzie bardziej kochać dzieciaczka niż mnie;) Ale ja staram się nie przejmować i nie nastawiać się że jest zle. Nie każdy człowiek jest taki sam,nie każdy będzie tulić co chwila,zapewniać o swojej milisci:) ja też nie jestem z tych super wylewnych więc pod tym względem pasujemy;) Ale nie powiem że byłoby miło gdyby okazał mi wiele czulosci:)
Co do dziecka to ma jeszcze czas na obrocenie. Głowa do góry !!

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

reklama
U nas tez 2 miesiace bez sexu i mysle ze jyz tak zostanie.... też nie mówi że kocha, ale w sumie nigdy nie był wylewny.. czasem poglaszcze po brzuszku. Tak w głębi duszy myślę że będzie bardziej kochać dzieciaczka niż mnie;) Ale ja staram się nie przejmować i nie nastawiać się że jest zle. Nie każdy człowiek jest taki sam,nie każdy będzie tulić co chwila,zapewniać o swojej milisci:) ja też nie jestem z tych super wylewnych więc pod tym względem pasujemy;) Ale nie powiem że byłoby miło gdyby okazał mi wiele czulosci:)
Co do dziecka to ma jeszcze czas na obrocenie. Głowa do góry !!

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
Kurcze tylko w tym problem ze przed ciaza bylo ok, sex, czule slowa, wyglupianie sie... Moze sie boi ze mi krzywde zrobi tzn dziecku.. Musze z nim porozmawiać.. Bo ja jestem osobą ktora dzieciństwo mialam baardzo ciezkie i potrzebuje milosci mojego D a zwlaszcza teraz..

Moj tez kocha syna bardziej niz mnie, i wiem ze teraz tez tak bedzie... Albo po prostu nie lubi wyznawac milosci .. Zobaczymy jak bedzie po porodzie :)
W piątek mam gina o 18tej, 4d. I zobaczymy co z dzidzia:) czasem czuje jak kopie to tak jak bym byla cewnikowana az nieprzyjemnie w pęcherz:\

@Jetkaa u nas też nie ma sexu od kilku tygodni. Odeszła mi ochota a poza tym mąż powiedział, że się boi żeby coś się nie stało.
Są buziaki, przytulanie, mąż mi kręgosłup masuje, rozmawiamy, całuje brzuszek itp :)

Ja miałam mieć dzisiaj wizytę, ale ginekolog wyjechała na ferie.
Wizyta w następną środę. Dzisiaj równe 29tc :D

A ja mam wieksza ochote jak przed ciaza.Ale zaraz mi przechodzi bo tu mnie bola plecki tu nosek zatkany.Po calym dniu odniechciewa sie wszystkiego .Maz nie nalezy do potrzebujacych przytulenia za czesto .Jak sie chce przytulic to sie przytulam.faceci nie wszyscy ale wiekszosc nie tuli sie za czesto .Ja tak szalalam w 1 ciazy ciagle mojego zasypywalam czuloaciami przytulaskami.Chcialam zeby mnie ciagle tulil i gadal o dzidzi .A w tej mi przeszlo.Malo co mnie cieszy .Maluszek tylko i jego starszy brat.Marcelek starszaczek najbardziej jak znienacka przyjdzie i powie kocham cie mamusiu

Zachcianka nr 10000 spełniona, kurczę ale ostatnio bierze mnie na słodkie a przez pierwsze miesiące nie mogłam na nie patrzeć.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

1518612283-ec113f0fa70ae8aa-aaaaaa.jpeg

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

W sumie tez nie mam ochoty na sex:\ on wraca pozno i tez po calym dniu nie chce mi sie:\
Mam nadzieje ze bedzie ok po porodzie:) dzieki dziewczyny juz myslalam ze tylko ja tak mam:)faktycznie moze sie boi o dzidzie:)

reklama
Dostaje świra mały znów mało się rusza, albo ja jestem jakaś mało wrażliwa na jego ruchy. Nie wiem jak intensywne powinny być. Może często śpi, bo w kółko chodzę, coś robię i może go w ten sposób usypiam. Sama nie wiem

3jgxskjosc311c31.png

Do góry