reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

@sredec1982 a robiłaś badania?
Ja mam też od początku ciąży jakieś upławy, wydzielinę z pochwy ale to akurat u mnie nic groźnego - normalne objawy ciąży. Ale wiadomo - warto kontrolować. Ja jak miałam bakterie to wyszło mi w badaniu na posiew.

@caltha dzięki za podsunięcie bloga [emoji16]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Witajcie dziewczynki.Ja siedze czekajac na wizyte u ginki.Wczesniej jestem jak zawsze .Lubie tak byc.Nudze sie troche.Starszy w przedszkolu.Jakos walentynek nie obchodze kocha sie caly rok a nie tylko jeden

Juz po wizycie jestem.Maly juz nie taki maly .Jestem w 28 tygodniu a on wazy 1413 gram .Ze wzgledu na to ze starszy mial przetoke ma m skierowanie na genetyczne usg.Fajnie zobacze wyrazniej malego .Tylko to jest ze juz sie stresuje co bedzie

Juz po wizycie jestem.Maly juz nie taki maly .Jestem w 28 tygodniu a on wazy 1413 gram .Ze wzgledu na to ze starszy mial przetoke ma m skierowanie na genetyczne usg.Fajnie zobacze wyrazniej malego .Tylko to jest ze juz sie stresuje co bedzie

O matko - to kawał chłopa [emoji3] super !!! Ja mam 27 tc i 800 gram mojej dziewczynki [emoji39]
Nie stresuj się - będzie Okey [emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kurczę to moja chyba taka kruszynka jest co? Mój gin twierdzi, że waga w normie ... a ja teraz zaczęłam się martwić czy nie jest za mała? ...

Moja kolezanka jest w 24tc i jej malutka wazy 500g i jest wszystko ok bardzo dobrze sie rozwija. Czytalam ze od 30tc dzieci przybieraja na wadze nawet 280g tygodniowo to zalezy niektore 200g tygodniowo

reklama
Kurczę to moja chyba taka kruszynka jest co? Mój gin twierdzi, że waga w normie ... a ja teraz zaczęłam się martwić czy nie jest za mała? ...

Jeżeli gin powiedzi, że wszystko w normie, to wydaje mi się, że wszystko ok i nie ma sie czym martwić... Byłam w piątek na mojej wizycie u gin i moja mała w 26 tygodniu miala 831g. Wydaje mi się, że dużo zależy od genów jakie może dziedziczyc... ale lekarzem nie jestem... Jakby prowadzącemu ciąże coś podpadlo, to pewnie by ci powiedzi. Więc głowa do góry ;)

Do góry