reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe mamy 2018

Nigdy nic nie przewidzisz. Ja w poprzedniej ciąży byłam na usg i było wszystko ok, a dwa tygodnie później okazało się, że dziecko jest martwe.
Dlatego teraz podchodzę do tego tak, że trzeba o siebie dbać i uważać co mówi nasze ciało, bo nie jesteśmy wstanie wszystkiego przewidzieć.
Ja staram się nie mówić nawet o tym, ani nie czytać takich smutnych i złych rzeczy bo mi od razu jest strasznie źle... [emoji20] Przeraża mnie to.

@Jetkaa jak płeć ? [emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
To była bardzo bliska mi osoba... miałyśmy razem wozić, mąż miał być chrzestnym, chodzilyby razem do szkoły, przedszkola...
Było bardzo kameralnie bo była tylko najbliższą rodzina i ... my...
Bardzo mnie to zdziwiło... chciałam być z boku żeby jej nie robić przykrości- bo myślałam że nie będzie chciała mnie widzieć- mojego brzucha... ale Ona właśnie mnie tam potrzebowała... byłam przy niej, widziałam, przeżyłam i wspieralam ... nie wyobrażam sobie bym miała nie byc- chyba ze sama by mi powiedziała ze nie chce bym tam była....
Szybko wróciliśmy do domu by dać spokój rodzinie... ale Oni wlasnie do nas zadzwonili żebyśmy do nich przyszli, pogadali, powspominali i poplakali...
Jest ciezko i zawsze będziemy pamiętać i nosić tego Aniołka w swoich serduszkach...

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

To była bardzo bliska mi osoba... miałyśmy razem wozić, mąż miał być chrzestnym, chodzilyby razem do szkoły, przedszkola...
Było bardzo kameralnie bo była tylko najbliższą rodzina i ... my...
Bardzo mnie to zdziwiło... chciałam być z boku żeby jej nie robić przykrości- bo myślałam że nie będzie chciała mnie widzieć- mojego brzucha... ale Ona właśnie mnie tam potrzebowała... byłam przy niej, widziałam, przeżyłam i wspieralam ... nie wyobrażam sobie bym miała nie byc- chyba ze sama by mi powiedziała ze nie chce bym tam była....
Szybko wróciliśmy do domu by dać spokój rodzinie... ale Oni wlasnie do nas zadzwonili żebyśmy do nich przyszli, pogadali, powspominali i poplakali...
Jest ciezko i zawsze będziemy pamiętać i nosić tego Aniołka w swoich serduszkach...

Straszne to wszystko.. nawet nie chce myślec jak oni i wy się czujecie [emoji27] wiadomo co było przyczyna? To ich pierwsze dziecko? trzymaj się dzielnie..[emoji853]

@Jetkaa, ja też niecierpliwie czekam [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
3jgxyx8dmk89lf14.png

Tragedia dla mnie nie wyobrażalne, prawie małą stracilibyśmy przy po porodzie i długo nie mogłam dojść do siebie a co dopiero gdyby urodziła się martwa.
O jetkaa to ja jedna zostanę bez płci.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

Jutro będą mieć wyniki sekcji... w czwartek wszystko było ok a w poniedziałek gdy dostała skurcze coś się stało... nikt nie wie co, nawet nikt nie przypuszcza bo wyglądała zdrowo i w porządku wszystko wyglądało... dlatego te badania...

@Basia Oni maja 2 córki 14 i 16 lat... nie planowali ale ucieszyli się na tą ciążę

Strasznie to jest przykre :( ciąża jest taka nieprzewidywalna, 9 miesięcy niepewności. A mówią, że to taki wspaniały czas...

3jgxskjosc311c31.png

Moj mały ma chyba czkawkę :) wczoraj wieczorem miał na pewno bo ciągle mi "pykało" w jednym miejscu, teraz czuje coś podobnego :)

3jgxskjosc311c31.png

reklama
Do góry