reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Hej, trzymamy się dzielnie :) Malutka od piątku zaczęła się ruszać więc mam coraz więcej nadziei:) co prawda lekarz na ostatnim obchodzie mówił że moje szanse na urodzenie dziecka są jak na wygranie miliona w totka, a nawet jeśli urodzę to i tak na 80% będzie chora ale szczerze powiedziawszy nie chce mi się wierzyć. Być może czeka mnie jeszcze kubeł lodowatej wody ale chyba trzeba myśleć pozytywnie?

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej, trzymamy się dzielnie :) Malutka od piątku zaczęła się ruszać więc mam coraz więcej nadziei:) co prawda lekarz na ostatnim obchodzie mówił że moje szanse na urodzenie dziecka są jak na wygranie miliona w totka, a nawet jeśli urodzę to i tak na 80% będzie chora ale szczerze powiedziawszy nie chce mi się wierzyć. Być może czeka mnie jeszcze kubeł lodowatej wody ale chyba trzeba myśleć pozytywnie?

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Kto jak nie mama, ma wierzyć w swoje dziecko? Będzie dobrze. Nastawienie jest bardzo ważne :) jest wiele historii z happy endem. A lekarze w większości dają te gorsze scenariusze, pewnie by potem nie było pretensji. Zawsze lepiej się miło zaskoczyć, niż niemiło rozczarować.

Dzień dobry :) witam się słodko z rana, jestem na glukozie. Ostatnio miałam mieć, ale przyszłam za późno, pobieranie krwi do 9, więc trzeba przyjść przed 7. Jak dla mnie za słodkie, nawet z cytryna, ale jak ktoś lubi słodkie, to taki ulepek cytrynowy. Szczerze mówiąc, to srednio mi po tym dobrze, oby tylko wyniki były dobre. Moja mała upija się słodkim i fika w brzuchu. Wczoraj to tak wieczorem się ruszala, że ciężko było zasnąć, małe ADHD. A jak tam u was poranek? Ma ktoś śnieg?

A ja slodki poranek mam za soba.Tez tak uwazam ze to slodki i cieply ulepek.Moj brzuszkowy babelek wczoraj fikal bo caly dzien cos dobrego jadl np galaretke z gorzka czekolada i owocami.Ja teraz jade na badanie moczu krwi na kile i hbs.w srode mam wizyte i podejrze synusia czy znow w uszku bedzie grzebal

Ja tez na glukozie. Strasznie mi po tym niedobrze... jeszcze dodatkowo to ze nie slodze wogole i pije tylko wodę mineralną nie ułatwiło mi wypicie tego świństwa...

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

A ja slodki poranek mam za soba.Tez tak uwazam ze to slodki i cieply ulepek.Moj brzuszkowy babelek wczoraj fikal bo caly dzien cos dobrego jadl np galaretke z gorzka czekolada i owocami.Ja teraz jade na badanie moczu krwi na kile i hbs.w srode mam wizyte i podejrze synusia czy znow w uszku bedzie grzebal

Oj zjadlabym taki deser :) nie ma nic przyjemniejszego niż podglądanie maluszka w brzuszku.

Ja w przyszłym tygodniu idę na glukozę blehh jestem mało słodkolubna, więc mi ciężko z tym. I ponoć sprzed miesiąca miałam dziwnie niskie wyniki z tego

reklama
Do góry