reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Hej :) ja dziś od 6.30 na nogach. Zawiozłam chłopa do pracy, wróciłam do domu zjadłam śniadanie i za pół h jadę odebrać wyniki cukru, moczu i morfologii i od razu do gina po recepty i przedłużenie zwolnienia bo dziś się kończy. Potem do pracy dostarczyć L4, lidl, obiad i odebrać chłopa z pracy. Zalatany dzień. Ale dziś jest strasznie zimno, niby zapowiadają słońce ale póki co go nie ma.

3jgxskjosc311c31.png

reklama
Cześć dziewczyny, a ja dziś Złe się czuje, brzuch mnie boli i jakoś mi slabo.. Pewnie przez to że wczoraj przeryczałam pół dnia przez swojego chłopa ;( troszkę na pewno ciążą wpływa na to że nie potrafię być tak twarda jak w normalnej sytuacji pewnie nie rozbeczalabym sie. Ale czasem mam dosc, czasem myślę że wolałabym być sama niż z takim typkiem.. Zazwyczaj jest ok, ale jak wróca tematy konfliktowe zaczynam mieć takie myśli.. Chciałam przestać dla dzidziusia się martwić no ale się nie da ;( ech....

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

Cześć dziewczyny, a ja dziś Złe się czuje, brzuch mnie boli i jakoś mi slabo.. Pewnie przez to że wczoraj przeryczałam pół dnia przez swojego chłopa ;( troszkę na pewno ciążą wpływa na to że nie potrafię być tak twarda jak w normalnej sytuacji pewnie nie rozbeczalabym sie. Ale czasem mam dosc, czasem myślę że wolałabym być sama niż z takim typkiem.. Zazwyczaj jest ok, ale jak wróca tematy konfliktowe zaczynam mieć takie myśli.. Chciałam przestać dla dzidziusia się martwić no ale się nie da ;( ech....

Mój też czasem daje mi popalić. Musimy być twarde. Ściskam

3jgxskjosc311c31.png

Oby jak najmniej takich smutków.

@Serdec przykro mi bardzo, u mnie w pierwszej ciąży byliśmy jeszcze bardzo młodzi i wiem ze mąż jeszcze chyba wtedy nie dorósł do roli ojca, to ja bardzo chciałam mieć dziecko... nie pomagał mi- twierdził że się bał... przy drugim świetnie sobie radził- bardzo mnie to rozbrajalo [emoji4] teraz pewnie będzie jeszcze lepiej... pomaga mi dużo, wszystko robi właściwie bo ja musze leżeć... oby do piątku kiedy mam wizytę i mam nadzieje ze się wszystko wyjaśni....
Nie wiem jakie Wy macie problemy ale staraj się być silna dla maleństwa, gdy przyjdzie na świat to będzie Twój największy skarb... masz dla kogo żyć i będziesz miała dla kogo się uśmiechać [emoji4] powodzenia [emoji9]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Katherine jak się czujesz po glukozie? Mi było słabo... w domu zwymiotowalam... jest mi strasznie niedobrze... dla mnie to jest najgorsze w tych wszystkich badaniach... fuj

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry