reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Hmmm ... A wiecie że ja mieszkam przy granicy ? [emoji39] Gdyby opcja rodziny z Niemiec nie wypaliła to na pewno będę szła po ta maść więc się polecam [emoji6]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny ja przy pierwszym dziecku też sobie zamówiłam te kropelki na Ebay ale mój mały całe szczęście nie miał kolki więc przy drugim dziecku już nie zamawialam ale bratowej córka miała okropne kolki i tylko pomagał sab simplex ale też nie likwiduje jej całkowicie :rolleyes:

Ja miałam sab simplex , ale nie było potrzeby korzystać. Substancja czynna jak w Espumisan tylko dawkowanie znacznie większe.
Torbę pewnie przygotuję sobie w 7mcu, córkę rodziłam miesiąc wcześniej plus tydzień na patologii, ale wszystko miałam ogarnięte w domu, więc pakowanie było łatwe. A dla córki potrzebowałam tylko pieluch i chusteczek, a potem ubranie na wyjście.

Ja ostatnio nie zdążyłam torby spakować ;) a przy pierwszym porodzie spakowałam 2 dni przed terminem i kilka godzin później trafiłam do szpitala.... Plan jest spakować miesiąc wcześniej. A jak wyjdzie zobaczyny.

reklama
Dziewczyny a kiedy bedziecie pakowac torbe do szpitala?
Ja mysle ze trzeba byc gotowym od 7 miesiaca bo roznie to bywa:)
Ja już mam część rzeczy spakowanych hehe np pieluchy, chusteczki , kosmetyki do kąpieli. Powoli powoli pakuje

3jgxskjosc311c31.png

Do góry