reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Dzień dobry:) u nas slonecznie ale mroznie :) moj maly od 2 dni w nocy nie spi bo go znowu grypa zlapala :\ zatkany nosek i po spaniu:\

reklama
Ja przed spaniem psikam kroplami sudafed ha i w łóżeczku wieszam szmatkę posmarowaną vicks capo rub. Dzięki temu dzieci śpią w nocy. Nawet Kasia tak już robiłam i jest ok.

Dziewczyny słyszałyście o kropelkach na kolkę : sab sinplex? Moja znajoma ich używała do swoich dwóch córeczek i jest mega zadowolona. Będę chciała je sobie sprowadzić z Niemiec ale też chciałabym poznać Waszą opinie o ile używałyście [emoji3] Podaje je się już od pierwszej doby.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mb91 ja mam magiczna maść z Niemiec nazywa się wintersalbe i też od pierwszych dni życia się ja stosuję nawet bez kolek bo jest czysto ziołowa i przenika przez powłoki brzuszne a nie przez żołądek i reguluje pracę brzuszka

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Ja go smaruje amolem i mokra szmatke tez wieszam i psikam sudafetem i mam nadzieje ze zejdzie z niego bo dziś wymiotowal flegma :\ ale juz dużo mniej kaszle gdy to zwymiotowal ..

No właśnie to też bardziej w tych kropelkach chodzi o regulacje pracy brzuszka i zapobieganiu powstawaniu kolek. Zobaczymy - asekuracyjnie sprowadzę sobie bo mam taką możliwość.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Jak nie użyjesz to sprzedasz. A mogę cię prosić żebyś mi też kupiła? I wyślesz listem, ja kasę na konto ci wpłacę wcześniej.

Podawać rfilaktycznie nie zamierzam bo po co. Niech brzuszek sam nauczy się sobie radzić. U nas jedną córka miała kolki i nie pomagało nic a druga nie miała wcale.

Bardzo dobre krople... nam tylko one pomogły... tez miałam sprowadzane , teraz niestety nie mam możliwości ale polecam

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jak nie użyjesz to sprzedasz. A mogę cię prosić żebyś mi też kupiła? I wyślesz listem, ja kasę na konto ci wpłacę wcześniej.

Podawać rfilaktycznie nie zamierzam bo po co. Niech brzuszek sam nauczy się sobie radzić. U nas jedną córka miała kolki i nie pomagało nic a druga nie miała wcale.

Pewnie - nie ma problemu; moja rodzina mieszka w Niemczech i wiem, że jakoś mają na święta przyjechać.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry