reklama
MB91
Fanka BB :)
Dziewczyny słyszałyście o kropelkach na kolkę : sab sinplex? Moja znajoma ich używała do swoich dwóch córeczek i jest mega zadowolona. Będę chciała je sobie sprowadzić z Niemiec ale też chciałabym poznać Waszą opinie o ile używałyście [emoji3] Podaje je się już od pierwszej doby.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Blondynka1988
kamilaasami
Mb91 ja mam magiczna maść z Niemiec nazywa się wintersalbe i też od pierwszych dni życia się ja stosuję nawet bez kolek bo jest czysto ziołowa i przenika przez powłoki brzuszne a nie przez żołądek i reguluje pracę brzuszka
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
tysia123
Jak nie użyjesz to sprzedasz. A mogę cię prosić żebyś mi też kupiła? I wyślesz listem, ja kasę na konto ci wpłacę wcześniej.
Podawać rfilaktycznie nie zamierzam bo po co. Niech brzuszek sam nauczy się sobie radzić. U nas jedną córka miała kolki i nie pomagało nic a druga nie miała wcale.
Podawać rfilaktycznie nie zamierzam bo po co. Niech brzuszek sam nauczy się sobie radzić. U nas jedną córka miała kolki i nie pomagało nic a druga nie miała wcale.
reklama
MB91
Jak nie użyjesz to sprzedasz. A mogę cię prosić żebyś mi też kupiła? I wyślesz listem, ja kasę na konto ci wpłacę wcześniej.
Pewnie - nie ma problemu; moja rodzina mieszka w Niemczech i wiem, że jakoś mają na święta przyjechać.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom