reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Dzień dobry:) u nas slonecznie ale mroznie :) moj maly od 2 dni w nocy nie spi bo go znowu grypa zlapala :\ zatkany nosek i po spaniu:\

reklama
Ja przed spaniem psikam kroplami sudafed ha i w łóżeczku wieszam szmatkę posmarowaną vicks capo rub. Dzięki temu dzieci śpią w nocy. Nawet Kasia tak już robiłam i jest ok.

Dziewczyny słyszałyście o kropelkach na kolkę : sab sinplex? Moja znajoma ich używała do swoich dwóch córeczek i jest mega zadowolona. Będę chciała je sobie sprowadzić z Niemiec ale też chciałabym poznać Waszą opinie o ile używałyście [emoji3] Podaje je się już od pierwszej doby.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mb91 ja mam magiczna maść z Niemiec nazywa się wintersalbe i też od pierwszych dni życia się ja stosuję nawet bez kolek bo jest czysto ziołowa i przenika przez powłoki brzuszne a nie przez żołądek i reguluje pracę brzuszka

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Ja go smaruje amolem i mokra szmatke tez wieszam i psikam sudafetem i mam nadzieje ze zejdzie z niego bo dziś wymiotowal flegma :\ ale juz dużo mniej kaszle gdy to zwymiotowal ..

No właśnie to też bardziej w tych kropelkach chodzi o regulacje pracy brzuszka i zapobieganiu powstawaniu kolek. Zobaczymy - asekuracyjnie sprowadzę sobie bo mam taką możliwość.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Jak nie użyjesz to sprzedasz. A mogę cię prosić żebyś mi też kupiła? I wyślesz listem, ja kasę na konto ci wpłacę wcześniej.

Podawać rfilaktycznie nie zamierzam bo po co. Niech brzuszek sam nauczy się sobie radzić. U nas jedną córka miała kolki i nie pomagało nic a druga nie miała wcale.

Bardzo dobre krople... nam tylko one pomogły... tez miałam sprowadzane , teraz niestety nie mam możliwości ale polecam

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jak nie użyjesz to sprzedasz. A mogę cię prosić żebyś mi też kupiła? I wyślesz listem, ja kasę na konto ci wpłacę wcześniej.

Podawać rfilaktycznie nie zamierzam bo po co. Niech brzuszek sam nauczy się sobie radzić. U nas jedną córka miała kolki i nie pomagało nic a druga nie miała wcale.

Pewnie - nie ma problemu; moja rodzina mieszka w Niemczech i wiem, że jakoś mają na święta przyjechać.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry