reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Dziewczyny macie pomysl domowy na opryszczke? Pierwszy raz w zyciu mam opryszczke (tak mi sie wydaje) mam zaczerwienione usta, skora mi schodzi, i taki pecherz ktory jest twardy na ustach i to bolii bardzo . i nic nie pomaga:\ a dopiero moge isc w poniedzialek do dermatologa bo dzis weekend. Używałam juz fioletu i Alantan ..:\
Okład z cebuli, z wody utlenionej, a jeśli masz octenisept to z octeniseptu (jak nie masz, kup i tak się przyda dziecku)

reklama
Dziewczyny macie pomysl domowy na opryszczke? Pierwszy raz w zyciu mam opryszczke (tak mi sie wydaje) mam zaczerwienione usta, skora mi schodzi, i taki pecherz ktory jest twardy na ustach i to bolii bardzo . i nic nie pomaga:\ a dopiero moge isc w poniedzialek do dermatologa bo dzis weekend. Używałam juz fioletu i Alantan ..:\
Jesli to faktycznie opryszczka i masz ja pierwszy raz, to pamietaj, zeby powiedziec o tym swojemu gin. Moja kuzynka tez pierwszy raz zlapala jak byla w ciazy i musiala brac antybiotyk, bo o dzidzie cos chodzi, ze twoj organizm nie ma wytworzonych przeciwcial czy jakos tak juz nie pamietam dokladnie, ale w internecie napewno gdzies znajdziesz dokladne wyjasnienie o co chodzi. Ja z jej opowiesci tyle pamietam, ze jak sie jest w ciazy i poerwszy raz w zyciu wyskoczy opryszczka trzrba z lekarzem skonsultowac.
Ja juz od dawna jestem zarazona opryszczka i w stosuje plasterki compled zaakceptowane przez gin ze mozna w ciazy.

Jesli to faktycznie opryszczka i masz ja pierwszy raz, to pamietaj, zeby powiedziec o tym swojemu gin. Moja kuzynka tez pierwszy raz zlapala jak byla w ciazy i musiala brac antybiotyk, bo o dzidzie cos chodzi, ze twoj organizm nie ma wytworzonych przeciwcial czy jakos tak juz nie pamietam dokladnie, ale w internecie napewno gdzies znajdziesz dokladne wyjasnienie o co chodzi. Ja z jej opowiesci tyle pamietam, ze jak sie jest w ciazy i poerwszy raz w zyciu wyskoczy opryszczka trzrba z lekarzem skonsultowac.
Ja juz od dawna jestem zarazona opryszczka i w stosuje plasterki compled zaakceptowane przez gin ze mozna w ciazy.
Oo dzieki :) gin mam w lutym dopiero ale jak cos w poniedzialek pojade do lekarza rodzinnego... Chyba opryszczka bo innej opcji nie ma .. Czytalam wlasnie i dlatego chce isc w poniedzialek a teraz złagodzić objawy bo nigdy nie mialam nawet zajadu ani nic..:\ a teraz usta mam jak murzynka takie duze skora odchodzi, pęcherzyk jest i boli i piecze :\

Glukoza super!
Wypiłam, posiedziałam, mały szalał w brzuchu :)
super się czułam :) Nie ma się czego bać, trzeba się pozytywnie nastawić i dacie radę :)

Fryzurka ładna, roczek zaliczony :)
Juz mnie plecy bolą od siedzenia.

Glukoza super!
Wypiłam, posiedziałam, mały szalał w brzuchu :)
super się czułam :) Nie ma się czego bać, trzeba się pozytywnie nastawić i dacie radę :)

Fryzurka ładna, roczek zaliczony :)
Juz mnie plecy bolą od siedzenia.

Mnie czeka glukoza jakoś w nadchodzącym tygodniu. Próbuje się na nią psychicznie przygotować [emoji23]‍♀️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry