reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Hej dziewczyny .

Ja też powoli się rozglądam za szkołą rodzenia w trójmieście. Planuje w lutym zacząć chodzić.

Dzisiaj o 14:30 mam połówkowe - już się denerwuje tak, że masakra. Ale będzie dobrze [emoji3] musi być!

@Blondynka1988 mało zostało [emoji3] To prawda, ja już w połowie 22 tc [emoji16] Szok!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja dzisiaj od lekarza dzisiaj usłyszałam że szanse na urodzenie dziecka mam jak na wygranie w totka. W tym szpitalu to potrafią podnieść na duchu.
Ale ja czuję że będzie dobrze. Śnuła mi się moja córka grubiutka jak ludzik Michelin.

Sent from my KIW-L21 using Forum BabyBoom mobile app

Ja dzisiaj od lekarza dzisiaj usłyszałam że szanse na urodzenie dziecka mam jak na wygranie w totka. W tym szpitalu to potrafią podnieść na duchu.
Ale ja czuję że będzie dobrze. Śnuła mi się moja córka grubiutka jak ludzik Michelin.

Sent from my KIW-L21 using Forum BabyBoom mobile app
Dlaczego Ci tak powiedzieli? dobrze że masz pozytywne nastawienie.

Nan, a leżysz w szpitalu gdzie mają dobrą neonatologie? Tobie III stopień referencyjnosci potrzebny. Jak nie to zmieniaj szpital. Mocno trzymam kciuki.

Ja też dziś połówkowe na 17.

Nan, a leżysz w szpitalu gdzie mają dobrą neonatologie? Tobie III stopień referencyjnosci potrzebny. Jak nie to zmieniaj szpital. Mocno trzymam kciuki.

Ja też dziś połówkowe na 17.
Tak, na Klinicznej w Gdańsku. Lekarze są dobrzy ale niestety przygotowują tylko na najgorsze.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A robią coś? Da się coś zrobić poza czekaniem?

Miałaś jakieś objawy że się wody Sącza czy dopiero na USG wyszlo że wód jest mało?

reklama
Słyszałam ,że dziecko urodzone w 24 tc jest do uratowania. Trzymam kciuki, żeby się udało.

3jgxskjosc311c31.png

Do góry