reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Mocno trzymam kciuki. A stan wód się zmienia? Sprawdzają? Nie mogą dolewać żeby jednak utrzymać przyzwoity stan dopóki mała nie będzie gotowa?

Dziękuję Ci za ten link, wcześniej nie czytałam a podnosi na duchu :) u mnie taka sama sytuacja, jest jakaś dziurka i nie można dolewać wód płodowych które cały czas się sączą. Modlimy się tylko żeby udało się utzymać Małą bo 28 tygodnia żeby mogła przyjść na świat :)

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam za was kciuki!

3jgxskjosc311c31.png

Jetkaa my też ciuszki mamy po rodzinie. Super sprawa. Idzie dużo zaoszczędzić.

Gosika88 jak się czujesz?

Tysia123 to cukrzycujemy się razem ;)

Nan90 zdróweczka kochana!! Dasz radę!!

Mono ja w pierwszej ciąży poszłam do szkoły rodzenia w 31tc :) z wszystkim zdążyłam :) po prostu chodziłam na zajęcia innych grup ;)

U mnie dzisiaj mgła, w ogóle pogoda jakaś taka nie bardzo. Strasznie chodzę zakręcona. Muszę się wziąć do roboty w końcu, ale wczoraj mnie podbrzusze pobolewało i odpuściłam.
Kryzys miałam tylko po wypiciu glukozy, potem już było ok. Za pierwszym razem gdy robiłam krzywa nie miałam takich atrakcji. Pielęgniarki mówiły, że pewnie cukier podskoczył. Ciekawe jaki wynik wyjdzie. Po badaniu zaszłam do Pepco i znów zostawiłam tam sporo kasy, ale kupiłam do domu to co chciałam :)

3jgxskjosc311c31.png

Oj tez bym chciała zaliczyć fryzjera ale nie mam siły tam siedzieć 3h... zwlaszcza ze w domu leżę przez większość dnia.. nie wiem czy dam rade [emoji29]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Z jednej str tez bym chciała chodzić do szkoły rodzenia a z drugiej już 2 dzieci urodziłam i nie jestem do końca pewna czy mi to pomoże i będę mogła.... z moim lozyskiem musze leżeć jak najwięcej, przynajmniej narazie ale zależy mi na zajęciach oddechowych ponieważ to mogłoby mi pomóc jeśli cc nie będzie konieczne...

Powodzenia na badaniach [emoji9] ja idę w poniedziałek

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry