reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Ale macie dziewczyny piękne duże brzuszki, tak bardzo zazdro!! U mnie nie za bardzo coś widać jeszcze przez te wody :/

Lekarze mówią, ze przed 26 tc nie można dolewać wód bo wywoła to przedwczesny poród. Jeszcze przed chwilą usłyszałam że nawet jak urodzę to córeczka na 90% będzie miała wady :/ i po co mi teraz ta informacja? :D
Mój mąż cały czas twierdzi że to silna mała dziewczynka i że sie nie da, najwyżej będzie miała pretensje co tak ciasno ;P

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Moj maly zauwazylam ze nie lubi jak leze na lewej stronie czuje jak na dole czyli rączkami sie odpycha hehe:) ale za to lubi jak leze na na pol siedząco:) ja nie wiem czemu zaczynam sie martwić czy dam sobie rade z w dzieci jakies takie dziwne dni mam :\ moze to minie . z jednej strony sie nie moge doczekać malego a z drugiej strasznie sie boje :\
Wy tex tak macie?

Ale macie dziewczyny piękne duże brzuszki, tak bardzo zazdro!! U mnie nie za bardzo coś widać jeszcze przez te wody :/

Lekarze mówią, ze przed 26 tc nie można dolewać wód bo wywoła to przedwczesny poród. Jeszcze przed chwilą usłyszałam że nawet jak urodzę to córeczka na 90% będzie miała wady :/ i po co mi teraz ta informacja? :D
Mój mąż cały czas twierdzi że to silna mała dziewczynka i że sie nie da, najwyżej będzie miała pretensje co tak ciasno ;P

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Będzie dobrze. Jeśli chcesz napisz mi dokładnie na priv, co mówią lekarze, co i kiedy chcą robić, gdzie leżysz, który tc a ja spytam mam na dwóch grupach wcześniaczych- może ktoś coś podpowie

Chyba kazda mama sie boi :\ czy sobie da rade chyba dla tego ze nie wie czego mozna sie pozniej spotykac .. Mam nadzieje ze to minie.. :)

@Blondynka1988 dziękuje [emoji5]
@Nan90 i właśnie tak masz myśleć!
A jak w ogóle personel i obsługa na klinicznej? Ujdzie? Jeżeli czegoś potrzebujesz to daj znać - mogę podjechać [emoji4]

@Jetkaa ja też sie boje , ale @tysia123 zapewne ma racje - zaskoczy z automatu [emoji3]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

1515772360-ba19b9c6e8d50fe3-aaaaaa.jpeg

I uwaga : moje ulubione !!![emoji173]️

1515772384-f38de40dc65bd9dc-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@MB91 wszystkiego najlepszego. Super wieści z wizyty. Ja mam fotkę córki jak pokazuje środkowy palec hihi
@Jetkaa każda się boi, zwłaszcza że każde dziecko to niewiadoma, możesz mieć 5 i nic to nie zmienia, tyle że wiesz cokolwiek o pielęgnacji itp Ale fakt tryb mama załącza się od pierwszej chwili, gdy dziecko jest z Tobą- intuicja swoje robi. Mi wszelkie strachy i niepewność minęły, jak córkę w końcu po 8dniach dostałam do rąk. A tata mój, mimo 5swoich dzieci i tego że ze mną (jestem najstsrsza) bał się mniej niż moja mama, to wnuczki już się bał obsłużyć.

Ja też po wizycie. Krzyś ma 620g, kolejna wizyta za 2tyg i już tak do rozwiązania. I mam ogtt powtórzyć- blehhh

Załączniki

• IMG_20180112_172702.jpg
    IMG_20180112_172702.jpg
    75,3 KB · Wyświetleń: 87
  • IMG_20180112_172717.jpg
    IMG_20180112_172717.jpg
    89 KB · Wyświetleń: 92
Do góry