reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Ja dla starszej pół kaftanika nie dostałam. Była dlugo pierwszym dzieckiem w najbliższej rodzinie. Potem urodziła się moja Kasia to już miałam po starszej rzeczy. Potem rok po Kasi u brata urodziła się córcia to wszystko oddałam, a teraz u nas synek więc już bratowa mówiła że najmniejsze unisexy przywiezie. Także tylko typowo chłopięce rzeczy dokupienia..

reklama
Hej :) ja aktualnie na glukozie. Na szczęście nie było kolejki więc wyjdę stąd przed 10.

3jgxskjosc311c31.png

Witam się po dluuugiej nieobecności [emoji16]

Kobitki byłam w szpitalu z młodszą córką bo złapała wirusa i bardzo szybko sie odwodnila, potem sama byłam chora i ledwie doszłam do siebie bo to co się z nami wyprawialo... w życiu tak nie miała żebym przy tym wyla z bólu... a teraz jakiś katar się przyplatal... tak mi minął początek roku...
Nie mogę doczekać się kolejnej wizyty co z tym moim lozyskiem przodujacym wyniknie bo bóle uslapily właściwie tylko na jakiś czas a teraz znowu mnie boli tak jak wcześniej... pewnie się zaś przeciazylam choroba i dogladaniem innych w chorobie...

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Ueh glukoza a fuj.w poprzedniej ciazy lepiej to badanie przechodzilam.Maly w przedzkolu to mama odsapnie a co do rzeczy to ja mam wszystko po starszym .Nikomu nie oddawalam.Ani tez nie dostawalam.pozostalo mi kupic tyko kolderke podusie i takie drobiazgi.A laktator i chusta tez by sie przydala

Czekam na drugie pobranie i słabo mi się zrobiło. Nie wiem czy to po glukozie czy po samym pobraniu. Ostatnio tak mam czasami, że robi mi się duszno, ale dziś to aż mroczki przed oczami miałam.

3jgxskjosc311c31.png

Hej, mam dotrzymać do 26 tygodnia w szpitalu na pewno. Potem może zaczną dolewać ale póki co cały czas się sączą wody. Najgorzej że niedaleko porodówka i cały czas słychać płaczące maluszki :(

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj Kochana
Bardzo Ci współczuję, nie chce nawet sobie wyobrażać co przezywasz, trzymaj się dzielnie dla maluszka... życzę z całego serca by się udało [emoji9]
A tymczasem poczytaj sobie... choć pewnie już wszystko przegladalas

Link do: Ciąża bez wód płodowych i historia dziecka, które miało umrzeć

Cześć dziewczyny [emoji6]
@Gosika88, to może zgłoś pielęgniarce, że słabo się czujesz.. ja na szczęście przeszłam bez rewolucji ale najgorszy był moment 5min po wypiciu jak ci ciepło było w brzuchu z tej glukozy, a dodatkowo mały szalał [emoji12]
@MoniaMat, współczuje takich przeżyć.. mam nadzieje, że teraz już będzie tylko lepiej [emoji6]
Ja na szczęście też wszystkie ciuchy po synku zostawiałam, a że urodził się w sierpniu to dla małego będę musiała kupić trochę ciuchów na lato bo Kuba miał tego mało, z racji że szybko przyszła jesień [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Jetkaa my też ciuszki mamy po rodzinie. Super sprawa. Idzie dużo zaoszczędzić.

Gosika88 jak się czujesz?

Tysia123 to cukrzycujemy się razem ;)

Nan90 zdróweczka kochana!! Dasz radę!!

Mono ja w pierwszej ciąży poszłam do szkoły rodzenia w 31tc :) z wszystkim zdążyłam :) po prostu chodziłam na zajęcia innych grup ;)

U mnie dzisiaj mgła, w ogóle pogoda jakaś taka nie bardzo. Strasznie chodzę zakręcona. Muszę się wziąć do roboty w końcu, ale wczoraj mnie podbrzusze pobolewało i odpuściłam.

reklama
Witaj Kochana
Bardzo Ci współczuję, nie chce nawet sobie wyobrażać co przezywasz, trzymaj się dzielnie dla maluszka... życzę z całego serca by się udało [emoji9]
A tymczasem poczytaj sobie... choć pewnie już wszystko przegladalas

Link do: Ciąża bez wód płodowych i historia dziecka, które miało umrzeć

Dziękuję Ci za ten link, wcześniej nie czytałam a podnosi na duchu :) u mnie taka sama sytuacja, jest jakaś dziurka i nie można dolewać wód płodowych które cały czas się sączą. Modlimy się tylko żeby udało się utzymać Małą bo 28 tygodnia żeby mogła przyjść na świat :)

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry