reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Ja na niektóre zdjęcia patrzę i się połapać nie mogę [emoji14]

Dzisiaj mija nam z mężem 11 lat jak tworzymy parę :)
Wszystkiego najlepszego, dużo szczęścia i miłości oraz radości z dzidzi :*

3jgxskjosc311c31.png

reklama
Hej dziewczyny!

Przeżyłam koszmar w nocy - tak mnie żołądek rozbolał, że do 5 rano męczyłam się z takim mega bolącym skurczem. [emoji22] Bolało w cholerę... jeszcze mała się rozkopała to już w ogóle miałam armagedon.

Mam wrażenie, że dno macicy mam już wyżej - więc to możliwe żeby już mi się tam wszystko przesuwało?

@Blondynka1988 wszystkiego dobrego! [emoji8][emoji2]

@Jetkaa faktycznie masz zagadkę niemałą :D ja tam niewiele widzę [emoji13]

@sredec1982 chłopak jak się patrzy [emoji3]

U nas dziewczynka zatwierdzona przez 3 lekarzy wygląda tak : [emoji16]
1515144426-7c7f811c6e5a5116-aaaaaa.jpeg
1515144433-a9e0cd81a709418d-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Czeac dziewczyny:) ja od rana mam werwe na sprzatanie pranie gotowanie hehe ;)
Zobaczymy co bedzie trudno zagadka musi sie kiedys rozwiazac hehe:)
Masakra w gorach u mnie +12° .. W styczniu.. Sniegu brak i sloneczko cieplo jest .. Jak w maju hehe

Czeac dziewczyny:) ja od rana mam werwe na sprzatanie pranie gotowanie hehe ;)
Zobaczymy co bedzie trudno zagadka musi sie kiedys rozwiazac hehe:)
Masakra w gorach u mnie +12° .. W styczniu.. Sniegu brak i sloneczko cieplo jest .. Jak w maju hehe
Pogoda niewiarygodna;) podobno wiosna będzie już w lutym;) u mnie w ogrodzie kwitną róże i bazie na wierzbach!
Dzięki za podpowiedź w sprawie adaptera do fotelika,nie wiedziałam o takiej opcji.
Czyli chlopak;)... jak Wy to widzicie?!szok;)
07f1b1eb26292ee248bd0668a2344906.jpg

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

Pogoda niewiarygodna;) podobno wiosna będzie już w lutym;) u mnie w ogrodzie kwitną róże i bazie na wierzbach!
Dzięki za podpowiedź w sprawie adaptera do fotelika,nie wiedziałam o takiej opcji.
Czyli chlopak;)... jak Wy to widzicie?!szok;)
07f1b1eb26292ee248bd0668a2344906.jpg

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
O kurcze ale pięknie hehe szkoda tylko tych roslin bo to szok dla nich tu cieplo tu zimno :\ u nas tak samo pogoda piekna :) juz bym chciala wiosne ale taka prawdziwą :)

Ciekawe jaka będzie wiosna i lato skoro teraz takie ciepelko. W tamtym roku pamiętam, że w maju było jeszcze chłodno i trzeba było palić w piecu.

reklama
Do góry