Hej dziewczyny jak u was poranek? Ja mam dziś dużo sprzątania w domu więc zapowiada się pracowity dzień po południu idziemy z mężem i chłopakami na plac zabaw żeby się wyszaleli powiem wam że ja przy chlopakach wszystko prasowalam tylko jak wyszłam ze szpitala i dosłownie po każdym karmieniu chłopcy tak ulewali że wszystko do prania szlo i tak kilka kompletów dziennie było do zmiany że teraz nie prasuje tylko piore wszystkie ciuszki nadające się z chlopca na dziewczynkę
reklama
Malineczkaa94
Aktywna w BB
Dziewczyny mam wiadomość... Mialam nie znać płci ale wczoraj byłam u lekarza i idealnie widać było... I z mojego Filipka którego przeczuwalam będzie Maja
Ależ się cieszę!!!! Prenatalne mam 10.01 więc będzie potwierdzenie no ale widziałam między nóżkami że niczego nie było
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Ależ się cieszę!!!! Prenatalne mam 10.01 więc będzie potwierdzenie no ale widziałam między nóżkami że niczego nie było
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
kamilaasami
Fanka BB :)
Ja uwielbiam prasować maleńkie ciuszki i do tego jak pierze się w niskiej temperaturze to żelazko bakterie wypala [emoji39]
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
MB91
A ja uwielbiam prasować dla odmiany!
Zawsze się odstresuje przy tym
Ja dzisiaj miałam pracowity dzień - znajomy przywiózł mi dziewczyny na szkolenie i zrobiłam mu przysługę i wyszkoliłam zespół do pracy aż odżyłam powiem Wam szczerze po tych trzech tygodniach nic nierobienia.
Źle sypiam ostatnio - kręgosłup mnie strasznie boli i nie mogę sobie znaleźć wygodnej pozycji.
Mała kopie, że HOHO [emoji3] Właśnie serwuje jej sałatkę owocową [emoji16]
Mam do Was pytanie - macie jakąś książkę odnośnie 1 r.ż. dziecka? Chciałabym taką jakąś z polecenia a nie pierwszą lepszą, bo nie wiadomo jeszcze jakie tam pierdoły w niektórych tych pozycjach piszą.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Zawsze się odstresuje przy tym
Ja dzisiaj miałam pracowity dzień - znajomy przywiózł mi dziewczyny na szkolenie i zrobiłam mu przysługę i wyszkoliłam zespół do pracy aż odżyłam powiem Wam szczerze po tych trzech tygodniach nic nierobienia.
Źle sypiam ostatnio - kręgosłup mnie strasznie boli i nie mogę sobie znaleźć wygodnej pozycji.
Mała kopie, że HOHO [emoji3] Właśnie serwuje jej sałatkę owocową [emoji16]
Mam do Was pytanie - macie jakąś książkę odnośnie 1 r.ż. dziecka? Chciałabym taką jakąś z polecenia a nie pierwszą lepszą, bo nie wiadomo jeszcze jakie tam pierdoły w niektórych tych pozycjach piszą.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
reklama
nknatalia
Też jestem za prasowaniem przez pierwsze miesiące ubranek dziecka choć nie na widzę prasować . Dziwię się że już to robicie. Mam zamiar dopiero w maju się za to zabrać żeby na dworze wysuszyć na słoneczku a potem prasować, żeby były świeże i pachnące. Uważam że trzeba to robić żeby w eliminować ewentualne uczulenia itp.
Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom