reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Hej dziewczyny jak u was poranek? Ja mam dziś dużo sprzątania w domu więc zapowiada się pracowity dzień :-D po południu idziemy z mężem i chłopakami na plac zabaw żeby się wyszaleli :biggrin2: powiem wam że ja przy chlopakach wszystko prasowalam tylko jak wyszłam ze szpitala i dosłownie po każdym karmieniu chłopcy tak ulewali że wszystko do prania szlo i tak kilka kompletów dziennie było do zmiany że teraz nie prasuje tylko piore wszystkie ciuszki nadające się z chlopca na dziewczynkę :rofl2:

reklama
Dziewczyny mam wiadomość... Mialam nie znać płci ale wczoraj byłam u lekarza i idealnie widać było... I z mojego Filipka którego przeczuwalam będzie Maja :D
Ależ się cieszę!!!! Prenatalne mam 10.01 więc będzie potwierdzenie no ale widziałam między nóżkami że niczego nie było :D

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Malineczkaa94 gratuluję ! :)

Hej dziewczyny :) u nas piekna pogoda az człowiekowi chce sie zyc:) jakie plany na weekend macie?:) ja chyba tez pojadę z synem na plac zabaw:)

Dzień dobry.

Ja generalnie nie pasuje malutkich ciuszkow. Składam ładnie i same się prasują w szafce ;) dobrej pory dla Kasi tylko sukienki i niektóre bluzeczki zdarza mu się prasować.

Ja tez nie prasuje :) piore w dobrym proszku i mama mi tak fajnie sklada ze wygladaja jak poprasowane:) nie lubie prasowac to tez sie do tego przyczynia... Dobrze wieszam ze sie nie gnieca i skladam i nie trzeba :) ale kto co lubi:)

Nooo ja też prasować nie lubię. Starczy że dla męża muszę pierdyliard koszul uprasować.

Kasia zasnęła a taka ładna pogoda że aż chciałoby się na dwór wyjść.....

Ja nie lubie od kad musze prasowac góralskie koszule bo to prasowac to jest tragedia i jakos sie zrazilam :\

A ja uwielbiam prasować dla odmiany! :D
Zawsze się odstresuje przy tym :)

Ja dzisiaj miałam pracowity dzień - znajomy przywiózł mi dziewczyny na szkolenie i zrobiłam mu przysługę i wyszkoliłam zespół do pracy :) aż odżyłam powiem Wam szczerze po tych trzech tygodniach nic nierobienia.

Źle sypiam ostatnio - kręgosłup mnie strasznie boli i nie mogę sobie znaleźć wygodnej pozycji.
Mała kopie, że HOHO [emoji3] Właśnie serwuje jej sałatkę owocową [emoji16]

Mam do Was pytanie - macie jakąś książkę odnośnie 1 r.ż. dziecka? Chciałabym taką jakąś z polecenia a nie pierwszą lepszą, bo nie wiadomo jeszcze jakie tam pierdoły w niektórych tych pozycjach piszą.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Też jestem za prasowaniem przez pierwsze miesiące ubranek dziecka choć nie na widzę prasować . Dziwię się że już to robicie. Mam zamiar dopiero w maju się za to zabrać żeby na dworze wysuszyć na słoneczku a potem prasować, żeby były świeże i pachnące. Uważam że trzeba to robić żeby w eliminować ewentualne uczulenia itp.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry