reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Hej dziewczyny jak u was poranek? Ja mam dziś dużo sprzątania w domu więc zapowiada się pracowity dzień :-D po południu idziemy z mężem i chłopakami na plac zabaw żeby się wyszaleli :biggrin2: powiem wam że ja przy chlopakach wszystko prasowalam tylko jak wyszłam ze szpitala i dosłownie po każdym karmieniu chłopcy tak ulewali że wszystko do prania szlo i tak kilka kompletów dziennie było do zmiany że teraz nie prasuje tylko piore wszystkie ciuszki nadające się z chlopca na dziewczynkę :rofl2:

reklama
Dziewczyny mam wiadomość... Mialam nie znać płci ale wczoraj byłam u lekarza i idealnie widać było... I z mojego Filipka którego przeczuwalam będzie Maja :D
Ależ się cieszę!!!! Prenatalne mam 10.01 więc będzie potwierdzenie no ale widziałam między nóżkami że niczego nie było :D

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Malineczkaa94 gratuluję ! :)

Hej dziewczyny :) u nas piekna pogoda az człowiekowi chce sie zyc:) jakie plany na weekend macie?:) ja chyba tez pojadę z synem na plac zabaw:)

Dzień dobry.

Ja generalnie nie pasuje malutkich ciuszkow. Składam ładnie i same się prasują w szafce ;) dobrej pory dla Kasi tylko sukienki i niektóre bluzeczki zdarza mu się prasować.

Ja tez nie prasuje :) piore w dobrym proszku i mama mi tak fajnie sklada ze wygladaja jak poprasowane:) nie lubie prasowac to tez sie do tego przyczynia... Dobrze wieszam ze sie nie gnieca i skladam i nie trzeba :) ale kto co lubi:)

Nooo ja też prasować nie lubię. Starczy że dla męża muszę pierdyliard koszul uprasować.

Kasia zasnęła a taka ładna pogoda że aż chciałoby się na dwór wyjść.....

Ja nie lubie od kad musze prasowac góralskie koszule bo to prasowac to jest tragedia i jakos sie zrazilam :\

A ja uwielbiam prasować dla odmiany! :D
Zawsze się odstresuje przy tym :)

Ja dzisiaj miałam pracowity dzień - znajomy przywiózł mi dziewczyny na szkolenie i zrobiłam mu przysługę i wyszkoliłam zespół do pracy :) aż odżyłam powiem Wam szczerze po tych trzech tygodniach nic nierobienia.

Źle sypiam ostatnio - kręgosłup mnie strasznie boli i nie mogę sobie znaleźć wygodnej pozycji.
Mała kopie, że HOHO [emoji3] Właśnie serwuje jej sałatkę owocową [emoji16]

Mam do Was pytanie - macie jakąś książkę odnośnie 1 r.ż. dziecka? Chciałabym taką jakąś z polecenia a nie pierwszą lepszą, bo nie wiadomo jeszcze jakie tam pierdoły w niektórych tych pozycjach piszą.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Też jestem za prasowaniem przez pierwsze miesiące ubranek dziecka choć nie na widzę prasować . Dziwię się że już to robicie. Mam zamiar dopiero w maju się za to zabrać żeby na dworze wysuszyć na słoneczku a potem prasować, żeby były świeże i pachnące. Uważam że trzeba to robić żeby w eliminować ewentualne uczulenia itp.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry