reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Hmmmm chyba penisa to za bardzo wcześnie nie widać. Teraz koło połowy już tak, ale w 18 TC u mnie po obecności jąder chłopaka poznawał. Penis później jest widoczny ale kiedy nie wiem.
Aa to mam nadzieje ze poprostu pempowina gdzies sie zaplatala i schowala jaderka hehe nastawilam sie juz na chlopaka :p ale co ma byc to bedzie byle by zdrowe i dalo mi spac w nocy hehe:) bo jak narazie to rusza sie w nocy kolo 1 :)

reklama
My pierwsze co zobaczyliśmy dzis na ekranie to ptaszek [emoji14]

3jgxskjosc311c31.png

@Jetkaa, ciekawe hihi ja też cały czas patrzę na zdjęcie z USG ale u nas napewno pomyłki nie będzie bo i jajka widać [emoji23] tylko u starszego wlasnie też jakieś większe były [emoji23][emoji23]
Wklejam fotkę to sobie zobacz
1515137877-966aede04993d149-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
3jgxyx8dmk89lf14.png

Nooo,ja też szczerze to nic nie widzę na zdjęciach;) w ogóle zlokalizować nie mogę,nawet jak zakreslone;) ale skoro Wy macie tak dobra orientację to chętnie zapytam Was o zdanie dotyczące płci mojego rzekomego chłopca...Czy to na 100% mężczyzna,czy są szanse na dziewczynkę?:)
Zastanawiam się nad kupnem wózka.. każdy mówi że w ostatniej chwili,a z drugiej strony czytam na forach że często oczekuje się miesiąc na dostawę...:( i tak myślę sobie że w styczniu mogłyby być promocje...
Podobają mi się adamex, anex i bebetto..Nie wiem czy brać 2w1 czy 3w1.. koleżanką ma mi pożyczyć fotelik ale czy on będzie pasować do mojego stelaza?...A to chyba wygodne wpinac dziecia w tym samym nosidełko do auta i na wózek niż przekładać..co myślicie? Czy nie ma co przesadzać.
96c3bb0484e7dec275744bbb0bbd6b7a.jpg

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

Blondynka gratki [emoji4] ja po 5 mam dosyć

Z płcią nie pomogę mi zajmuje chwilę podczas USG żeby zlokalizować to o czym mówi gin np nogę czy rękę a co dopiero takie maleńkie części jak pipki i antenki u nas na połówkowych lekarz powiedział po sekundzie że dziewczynka więc raczej pewność ma ... Nawet mąż dwa razy zapytał czy to takie oczywiste i czy na pewno to dwa razy potwierdził że na 100% :D

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jetkaa ciężko powiedzieć bo mój mały też ma "jajca po kolana" ;) i fujarka lata. Może gdzieś się zaplątało?? Co do mojej Zuzi to u niej pipi było widać. Nie miała nic między nogami. Może u Was to dziewczynka i po prostu pępowinę ma między nóżkami. Wszystko zależy od konta z którego lekarz patrzy. Ale to ostatnie zdjęcie które dodałaś to nie widzę nic :p Tak jak na zdjęciach zawsze widzę tak tu w ogóle nie mogę się połapać :)

Pfoenix przed ciążą ważyłam 56,5 kg. Jak na mój wzrost to waga idealna. Jedynie miałam rozstępy po pierwszej ciąży i brzuszek się rozciągnął przez to.

Byłam dzisiaj w lidlu. Z ciuszków nie ma nic. Chciałam kupić na 56 bo lidl zaniża numerację i np. moja Zuzia ciuszki z lidla nosiła o 3 miesiące później ni wskazywała numeracja.

Teraz macie dziewczyny dobrze, bo pampers wprowadził pampersy dla wcześniaków ;) Więc jak maleństwa się urodzą i będą maleńkie to w sam raz :)

Jadę do pasmanterii po włóczkę i zabieram się za kocyk dla Zuzi i Frania :)

Do góry