reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Hmmmm chyba penisa to za bardzo wcześnie nie widać. Teraz koło połowy już tak, ale w 18 TC u mnie po obecności jąder chłopaka poznawał. Penis później jest widoczny ale kiedy nie wiem.
Aa to mam nadzieje ze poprostu pempowina gdzies sie zaplatala i schowala jaderka hehe nastawilam sie juz na chlopaka :p ale co ma byc to bedzie byle by zdrowe i dalo mi spac w nocy hehe:) bo jak narazie to rusza sie w nocy kolo 1 :)

reklama
My pierwsze co zobaczyliśmy dzis na ekranie to ptaszek [emoji14]

3jgxskjosc311c31.png

@Jetkaa, ciekawe hihi ja też cały czas patrzę na zdjęcie z USG ale u nas napewno pomyłki nie będzie bo i jajka widać [emoji23] tylko u starszego wlasnie też jakieś większe były [emoji23][emoji23]
Wklejam fotkę to sobie zobacz
1515137877-966aede04993d149-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
3jgxyx8dmk89lf14.png

Nooo,ja też szczerze to nic nie widzę na zdjęciach;) w ogóle zlokalizować nie mogę,nawet jak zakreslone;) ale skoro Wy macie tak dobra orientację to chętnie zapytam Was o zdanie dotyczące płci mojego rzekomego chłopca...Czy to na 100% mężczyzna,czy są szanse na dziewczynkę?:)
Zastanawiam się nad kupnem wózka.. każdy mówi że w ostatniej chwili,a z drugiej strony czytam na forach że często oczekuje się miesiąc na dostawę...:( i tak myślę sobie że w styczniu mogłyby być promocje...
Podobają mi się adamex, anex i bebetto..Nie wiem czy brać 2w1 czy 3w1.. koleżanką ma mi pożyczyć fotelik ale czy on będzie pasować do mojego stelaza?...A to chyba wygodne wpinac dziecia w tym samym nosidełko do auta i na wózek niż przekładać..co myślicie? Czy nie ma co przesadzać.
96c3bb0484e7dec275744bbb0bbd6b7a.jpg

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

Blondynka gratki [emoji4] ja po 5 mam dosyć

Z płcią nie pomogę mi zajmuje chwilę podczas USG żeby zlokalizować to o czym mówi gin np nogę czy rękę a co dopiero takie maleńkie części jak pipki i antenki u nas na połówkowych lekarz powiedział po sekundzie że dziewczynka więc raczej pewność ma ... Nawet mąż dwa razy zapytał czy to takie oczywiste i czy na pewno to dwa razy potwierdził że na 100% :D

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jetkaa ciężko powiedzieć bo mój mały też ma "jajca po kolana" ;) i fujarka lata. Może gdzieś się zaplątało?? Co do mojej Zuzi to u niej pipi było widać. Nie miała nic między nogami. Może u Was to dziewczynka i po prostu pępowinę ma między nóżkami. Wszystko zależy od konta z którego lekarz patrzy. Ale to ostatnie zdjęcie które dodałaś to nie widzę nic :p Tak jak na zdjęciach zawsze widzę tak tu w ogóle nie mogę się połapać :)

Pfoenix przed ciążą ważyłam 56,5 kg. Jak na mój wzrost to waga idealna. Jedynie miałam rozstępy po pierwszej ciąży i brzuszek się rozciągnął przez to.

Byłam dzisiaj w lidlu. Z ciuszków nie ma nic. Chciałam kupić na 56 bo lidl zaniża numerację i np. moja Zuzia ciuszki z lidla nosiła o 3 miesiące później ni wskazywała numeracja.

Teraz macie dziewczyny dobrze, bo pampers wprowadził pampersy dla wcześniaków ;) Więc jak maleństwa się urodzą i będą maleńkie to w sam raz :)

Jadę do pasmanterii po włóczkę i zabieram się za kocyk dla Zuzi i Frania :)

Do góry