reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

W pierwszej ciąży chodziłam na szkołę rodzenia. Polecam zajęcia o porodzie. Mi bardzo pomogły. Zajęcia o pielęgnacji potraktujcie ze zdrowym rozsądkiem bo wiele rzeczy polecają bo dana firma sponsoruje szkole rodzenia..... Także tego......

reklama
Dzień dobry.

Jetkaaa przykre to conpiszesz. Zwłaszcza że np my i druga córkę walczyliśmy kilka lat i na ivf się skończyło.... A może niech odda lepiej do adopcji. Tyle ludzi czeka na małe dzieci.

Nknatalia, mój też nie średnio się cieszył z drugiej córki. Ale starał się tego nie okazywać. Zresztą zajmuje się nia, bawi itp tak jak pierwsza. Za to teraz mega szczęśliwy że syn. Niestety faceci mają parcie na syna....

To mój chyba jest odmieńcem bo marzy o córeczce tatusia i nie powiem.. wczoraj był trochę zawiedziony, że będzie kolejny syn

Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
3jgxyx8dmk89lf14.png

czesc
gratuluje udanych wizyt

co do karmienia piersia, oboje dzieci karmilam dlugo, pierwsze 33 miesiace, potem 30 miesiecy - uwazam to za normane, teraz tez bede karmic ;)

bylam dzisiaj w laboratorium, prawie godzine czekalam w kolejce....

po 17 mam wizyte :)

milego dnia

@mono ja, podobnie do Ciebie- nie wiem jak to będzie... poród, karmienie, przewijanie, nieprzespane noce. Na pewno sobie damy radę :)
W czwartek dzwonię zapisać się na szkołę rodzenia :)

@phoenix dziękuję za miłe słowa :)
Ja też mało ruchów czuję. Jeden-dwa "pyknięcia" i koniec. Jutro dowiem się na wizycie czy to normalne.

@Gosika88 pokazuj fotkę, nie przesadzaj ;)

To mój chyba jest odmieńcem bo marzy o córeczce tatusia i nie powiem.. wczoraj był trochę zawiedziony, że będzie kolejny syn

Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
3jgxyx8dmk89lf14.png

Haha Basia mój też marzył o córeczce i się spełniło [emoji3] Wczoraj jak lekarz potwierdził, że na 100% dziewczynka to prawie skakał z radości w gabinecie! Może dlatego, że ma już syna i teraz chciał taką właśnie „córeczkę tatusia” [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ale macie fajnie, ze juz wiecie na pewno kto tam siedzi w waszych brzuszkach. Ja czekam do 3 stycznia, mąż chciałby drugiego chłopca, ja dziewczynke. Powoli myślę o wyprawce, na razie to co mi się podoba zapisuje w zakładkach na komputerze, później będzie tylko kup teraz i zapłać :) pościel,kocyki, pieluszki flanelowe szyję sama. Ale mam dzisiaj lenia, idę sobie zrobić kawkę i coś posprzątać trzeba. A wy jak spedzacie czas?

Ja jutro mam wizyte wiec dzisiaj jestem mega zestresowana.synusia z tata wyganiam na strefe zabaw ze zjezdzalniami i kulkami i innymi atrakcjami a dzieiaj bede golabki szamac .

reklama
Katherine to u nas odwrotnie - mąż chce corcie a ja lekko ku drugiemu synciowi się skłaniam :D chociaż jestem miłośniczka królików a dla dziewczynek jest mnóstwo rzeczy z krolisiami :D więc mi w sumie wsio rybka :p

Do góry