reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

K
To mój chyba jest odmieńcem bo marzy o córeczce tatusia i nie powiem.. wczoraj był trochę zawiedziony, że będzie kolejny syn

Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
3jgxyx8dmk89lf14.png

To dlatego że ma już syna.

reklama
Zawsze jest obawa ze cos nie gra.Juz polowkowe bo polowa ciazy za mna.21 tydzien z apki a wedlug moich obliczen z usg 20 .Mam nadzieje ze ladnie zejecie z usg zrobi bo ostatnio mi dala zdjecie glowy z gory .zobaczymy z mezem co i jak bo ze mna idzie

Chyba większości marzy się parka :wink: Mój TZ od początku mówił, że chłopak, gotów był się założyć. A ja do końca liczyłam na dziewczynkę. Cóż, trzeba się będzie zmierzyć z tym wyzwaniem :rolleyes2:

Ja mam synka moj D chcial Lenke:) zeby parka byla ja czulam ze to chlopak bedzie mama zawiedziona trochu bo ma juz 3 wnowkow a tu tez 4 chłopak hehe:) ale ja sie cieszę jakos na Oskara:)

A ja bym zjadla twistwra z kfc oj nawet chyba caly kubelek .echh czekam na moich mezczyzn mlodszy byl na strefie zabaw .Uwielbia to .Wyszaleje sie to szybciej usnie .I mama wczesniej pojdzie spac .

reklama
Ja mam synka moj D chcial Lenke:) zeby parka byla ja czulam ze to chlopak bedzie mama zawiedziona trochu bo ma juz 3 wnowkow a tu tez 4 chłopak hehe:) ale ja sie cieszę jakos na Oskara:)

U nas tak się złożyło, że siostra rodzi w kwietniu i będzie miała córkę, a ja syna to moja mama doczeka się wnuczki [emoji6]
Powiem Ci, że ja też się cieszę bo niedość, że mam dużo rzeczy po starszym to jeszcze dwóch braci pewnie bedą się razem trzymać [emoji16]może do trzech razy sztuka [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
3jgxyx8dmk89lf14.png

Do góry