A
Agunia93
Gość
Też miałam noce nie przespane, aż boję się co będzie później z brzuchem wielkim. Co chwilę się kręce w nocy. Mi to na stopach skóra zaczęła pękać i mam takie szorstkie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha,jakbym o sobie czytała) wielkość mam chyba taka sama,też zaczyna się pod biustem i ostatnio wierzyłam to metrowki nie starczyło!!! ponad 100 już jest!;( mam ok 9 kg plus A mama mówi że tak miała w 8 miesiącu i ciągle się że mnie śmieje....Jak duże brzuchy już macie? Mój jest jakiś mega wielki, zaczyna się już pod biustem i im bardziej w dół tym większy [emoji14] ostatnio pojechałam kupić od babeczki kurtkę zimową, bo w moją już ledwo się dopinam. Oczywiście była za mała a babeczka powiedziała, że taki brzuch jak ja miała pod koniec ciąży.... boje się co będzie później
Dokładnie to samo, z tym, że.moi rodzice się nie śmieją tylko dogadują, że jestem gruba [emoji14]Haha,jakbym o sobie czytała) wielkość mam chyba taka sama,też zaczyna się pod biustem i ostatnio wierzyłam to metrowki nie starczyło!!! ponad 100 już jest!;( mam ok 9 kg plus A mama mówi że tak miała w 8 miesiącu i ciągle się że mnie śmieje....
Tylko ja nie jem aż tyle!!! Słabość do słodyczy mam ale tak było też przed ciąża.
Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
Ja gdyby że nie brak okresu to bym nie powiedziała że jestem w ciąży. zero wymiotów i nudności, tylko senna byłam. Ja też magnezu nie biorę, zapytam na wizycie czy mogę.