reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Wszystko okej wyglada jakby nic nie mial robione .Ale z wyproznieniami ma problemy nieraz.Za to ja mam tyle sposobow na zatwardzenia ze glowa mala .wiec mam nadzieje ze drugi nie zrobi mamie takiej

reklama
Wszystko okej wyglada jakby nic nie mial robione .Ale z wyproznieniami ma problemy nieraz.Za to ja mam tyle sposobow na zatwardzenia ze glowa mala .wiec mam nadzieje ze drugi nie zrobi mamie takiej
Masakra :\ moj na szczescie z tego co pamietam nigdy nie mial problemow z kupa, ani kolek moze byla ale slabe bo nie pamietam:)

Bylam z malym dzisiaj w strefie zabaw.panie sie malym zajely a ja spokojnie zakupy zrobilam ludzi tyle ze przejsc z duzym brzuszkiem ciezko .Tak sie dobrze dziecko bawilo ze plakal i nie chcial isc do domu.

Hej dziewczyny, jestem tu po raz pierwszy Termin 22.05.2018. Moja długo wyczekiwana ciąża, jedna poroniona w 7 tyg...mam nadzieję że teraz będzie już tylko dobrze.Jak się czujecie?
Hej:) termin na ten sam co i ja:) 22 maj:) teraz juz chyba z gorki takze spokojnie:) znasz płeć? :)
Ja 3 ciaza 1 dziecko 3 latka, 1 poronieniew 12 tyg, i teraz 3ciaza:)

Na prenatalnychw 13tyg lekarz genetyk stwierdził że na 70% dziewczynka i moja ginekolog też mówi, że wygląda jej na dziewczynke:) Ale poczekamy na połowkowe 9 stycznia czy już będzie pewny.
Ale po mojej urodzie mogę stwierdzić, że wygląda mi to też na dziewuchea Ty?

Na prenatalnychw 13tyg lekarz genetyk stwierdził że na 70% dziewczynka i moja ginekolog też mówi, że wygląda jej na dziewczynke:) Ale poczekamy na połowkowe 9 stycznia czy już będzie pewny.
Ale po mojej urodzie mogę stwierdzić, że wygląda mi to też na dziewuchea Ty?
Ja to chyba synka na 80%:) na usg w 15tyg 4d pokazalo sie coś i 4 stycznia sie doklanfie dowiem wlasnie na polowkowym badaniu:) w ktorym tyg sie dowiedzialas o ciazy?:) dlugo staralas się o dzidzie?
Na forum w weekedny ciszej jest niz od pon do pt:)

Jak duże brzuchy już macie? Mój jest jakiś mega wielki, zaczyna się już pod biustem i im bardziej w dół tym większy [emoji14] ostatnio pojechałam kupić od babeczki kurtkę zimową, bo w moją już ledwo się dopinam. Oczywiście była za mała a babeczka powiedziała, że taki brzuch jak ja miała pod koniec ciąży.... boje się co będzie później :)

3jgxskjosc311c31.png

reklama
Jak tylko spóźniał mi się kilka dni okres zrobiłam test i wyszły 2 kreseczki jedna bladsza(ok. 6-7tyg).Po poronieniu 3,5 miesiąca. A tak wgl to po odstawieniu tabletek prawie 2 lata:)

Do góry