reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Hej dziewczyny my niedawno wstaliśmy, trzeba jakieś śniadanko zjeść :) @basia89 dobry pomysł z tym wątkiem i ja na przeziębienie to herbatka z sokiem z malin. @MB91 no to super że mamy podobne terminy i już wiadomo na 100% że dziewczynka? :)

reklama
Witaj phoenix :)

U mnie brzuch ogromniasty ale to w większości ciąża spożywcza :/ chociaż już zaczyna się zaokraglac jak od dzidziusia :p na razie schudłam 3 kilo w ciąży i tak stoi (oby jak najdluzej)

Dzisiaj mamy gości ... przyjeżdża do mnie koleżanka z babyboom z marcowek 2016 ... kto wie może tu też nawiaza się takie znajomości :p ale ostrzeglam że sił mi starczyło na poskladanie prania żeby miała gdzie usiasc :p no i koniec sprzątania :D

No ja apetyt zdecydowanie też mam :D Na wszystko i o każdej porze ;)
Na szczęście w ciążach - odpukać!!! - nie mam tak dużej tendencji do tycia jak na codzień, bo już miałabym z 10 kilo do przodu ;)

Hej dzieczyny, fajnie teraz zywo sie na forum zrobilo :) Nie udzielam sie za bardzo ale czytam was ;)
Ja wczoraj bylam na urodzinach brata,ale szybciej wrocilismy bo znowu bol podbrzusza.. Wscieklam sie,bo wczoraj byla u mnie dziewczyna pierwszy raz posprzatac i dalam jej duzo kasy a nie zrobila tego o co prosilam i mimo 100 w plecy to bede musiala poprawiac. Niby nie chce pisac do niej bo mi glupio no ale nie wiem..
Wczoraj kupilismy choinke,dzisiaj stroilismy ale jeszcze musimy dokupic lancuch ;)
Hee i dzisiaj na jaselka z mezem ide :D Bede w nich spiewac ;)
Milego dnia wam zycze :)

Napisane na XT1068 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dzieczyny, fajnie teraz zywo sie na forum zrobilo :) Nie udzielam sie za bardzo ale czytam was ;)
Ja wczoraj bylam na urodzinach brata,ale szybciej wrocilismy bo znowu bol podbrzusza.. Wscieklam sie,bo wczoraj byla u mnie dziewczyna pierwszy raz posprzatac i dalam jej duzo kasy a nie zrobila tego o co prosilam i mimo 100 w plecy to bede musiala poprawiac. Niby nie chce pisac do niej bo mi glupio no ale nie wiem..
Wczoraj kupilismy choinke,dzisiaj stroilismy ale jeszcze musimy dokupic lancuch ;)
Hee i dzisiaj na jaselka z mezem ide :D Bede w nich spiewac ;)
Milego dnia wam zycze :)

Napisane na XT1068 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bym napisala zeby wiedziala ze nie jestes z niej zadowolona i powinna przyjsc i poprawić w końcu za cos placisz... A tak yo moze myśli ze syper posprzatala i nie będzie przywiazywac wagi do tego.. Ja jak w szwecji sprzatalam, i klient byl niezadwolony to musiałam sie wracac i poprawiać.:)

A ja dziewczyny spalam do 13tej:) moj ma wolne i malym sie zajął , ale w nocy nie spalam bo mój D wymiotywal i wiadomo jak to facet chory nie dal nikomu spac bo on chorybo go brzuszek chory haha gorzej to zniosil niz moj syn z zapaleniem uszu i oczu.. Omg!
Rano maly brykal w brzuszku to uczucie mmmm:) !
U nas od rana tesciowa chodzi i sie drze bo nic nigdy jej nie pasuje. (Kupili tv i nie wiedziala jak podłączyć) albo ucze ją na tel dotykowym masakra juz moj syn lepiej operuje tel...

Milej niedzieli i spokojnej dziewczyny :) !

Mam kurtkę zimową co za szczęście, nawet pasuje :D właśnie się pierze

3jgxskjosc311c31.png

A ja padam, bylismy na zakupach, zaopatrzec sie w prezenty swiateczne...ruch jak w ulu....Zuzannie bardzoe sie za to podobalo tyle rzeczy mruga, ludzi tyle no a po zakupach pyszny deser w nagrode w pijalni czekolady mhmmm nawet Zuzia cos liznela i byla zachwycona hi...a teraz w domu cala nasza trojka pada ze zmeczenia, a ja nie moge sie doczekac az prezenty znajda sie pod choinka i reakcji na nie to chyba najprzyjemniejsze.

reklama
A ja padam, bylismy na zakupach, zaopatrzec sie w prezenty swiateczne...ruch jak w ulu....Zuzannie bardzoe sie za to podobalo tyle rzeczy mruga, ludzi tyle no a po zakupach pyszny deser w nagrode w pijalni czekolady mhmmm nawet Zuzia cos liznela i byla zachwycona hi...a teraz w domu cala nasza trojka pada ze zmeczenia, a ja nie moge sie doczekac az prezenty znajda sie pod choinka i reakcji na nie to chyba najprzyjemniejsze.
To prawda, aż cieplej na sercu się robi, gdy widzisz zachwyt dziecka z wymarzonego prezentu. Z mężem sami sobie prezenty wybieramy, więc raczej nasze zaskoczenie jest udawane, że względu na syna ;)

Do góry