reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Też miałam noce nie przespane, aż boję się co będzie później z brzuchem wielkim. Co chwilę się kręce w nocy. Mi to na stopach skóra zaczęła pękać i mam takie szorstkie.

reklama
Witaj @Agunia93

Ja prawie nie mam brzucha, z córką było podobnie. Jeszcze mi brakuje 1kg do wagi sprzed ciąży. Młody w brzuchu robi całodobowe dyskoteki- masakra, boję się co będzie, jak się urodzi, bo wygląda gorzej niż córka.
Z dolegliwości: nadal mdłości się zdarzają, coś w stylu rwy kulszowej, teraz jeszcze ból spojenia łonowego.
W poniedziałek glukoza (blehhh), a w środę połówkowe.
A dziś ubieraliśmy choinkę- zadanie z kalendarza adwentowego. Wyszła super i w 95% DIY
upload_2017-12-16_22-29-34.png

Załączniki

• upload_2017-12-16_22-29-34.png
    upload_2017-12-16_22-29-34.png
    414,2 KB · Wyświetleń: 292
Też musze zrobić glukozę, ale to dopiero przed 15.01. w lutym przyjeżdża moja teściowa z Anglii. Dziś mi ciśnienie podniosła i wykrzyczałam mężowi żeby nie przyjeżdżała :/ siedzi w Anglii ze swoimi ulubieńcami a nas w kółko krytykuje. Strasznie mnie to denerwuje, bo staramy się jak możemy żeby chociaż doprowadzić stare mieszkanie do stanu używalności bo ona przez kilkanaście lat nic w nim nie robiła. A tu teksty typu, że "nielogicznie myślimy". A chodziło o cenę jakiegoś głupiego cukru.
Mnie ostatnio czasami boli jakby kość ogonowa, aż momentami ciężko się podnieść. A tyłek to mam taki twardy jak kamień :)

3jgxskjosc311c31.png

Jak duże brzuchy już macie? Mój jest jakiś mega wielki, zaczyna się już pod biustem i im bardziej w dół tym większy [emoji14] ostatnio pojechałam kupić od babeczki kurtkę zimową, bo w moją już ledwo się dopinam. Oczywiście była za mała a babeczka powiedziała, że taki brzuch jak ja miała pod koniec ciąży.... boje się co będzie później :)

3jgxskjosc311c31.png
Haha,jakbym o sobie czytała:)) wielkość mam chyba taka sama,też zaczyna się pod biustem i ostatnio wierzyłam to metrowki nie starczyło!!!:) ponad 100 już jest!;( mam ok 9 kg plus A mama mówi że tak miała w 8 miesiącu i ciągle się że mnie śmieje....
Tylko ja nie jem aż tyle!!! Słabość do słodyczy mam ale tak było też przed ciąża.

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

@Gosika88 nie przejmuj się i nie denerwuj, bo tylko sobie zaszkodzisz. Tak jest zawsze wszystkim nie dogodzisz...Moja przyszła na szczęście narazie się nie wpierdziela.

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Haha,jakbym o sobie czytała:)) wielkość mam chyba taka sama,też zaczyna się pod biustem i ostatnio wierzyłam to metrowki nie starczyło!!!:) ponad 100 już jest!;( mam ok 9 kg plus A mama mówi że tak miała w 8 miesiącu i ciągle się że mnie śmieje....
Tylko ja nie jem aż tyle!!! Słabość do słodyczy mam ale tak było też przed ciąża.

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
Dokładnie to samo, z tym, że.moi rodzice się nie śmieją tylko dogadują, że jestem gruba [emoji14]

3jgxskjosc311c31.png

reklama
Do góry