reklama
MB91
Fanka BB :)
Leżysz na ginekologii czy na patologii?
Ginekologia.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jetkaa
Ja dziewczyny bylam w niedziele z synkiem na sankch.. Wczoraj mial goraczke a dzis czerwone oko pojechalam z nim do lekarza i okazalo się ze ma zapalnie obustronne uszu i oczka:\ bidny :\ a nic nie dal znac ze go boli... Dobrze ze za wczas pojechalam..
Malineczkaa94
Aktywna w BB
"O matko... znowu mnie podglądają.. " [emoji23]
Zakrywał się łapkami, nie chciał być nagrywany
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
kamilaasami
bobo sprawdzają czy u maluszka wszystko ok - serduszko, przepływy, obliczają prawdopodobienstwo wystąpienia różnych wad i chorób np zespół downa ale to wygląda jak zwykłe badanie usg - dla mamy niczym sie nie różni prócz tym ze sprzet jest zazwyczaj o niebo lepszy i bardzo ladnie widac dzidzię o ile nie jest wstydliwa/y jak u Gosika88
Gosika88 super ze u maluszka wszystko dobrze
Malineczka wow ... przesliczny prezent !!! my sobie w te swieta nie robimy zadnych niespodzianek. Prezenty są tylko dla dzieci bo bysmy zbankrutowali
Malineczka wow ... przesliczny prezent !!! my sobie w te swieta nie robimy zadnych niespodzianek. Prezenty są tylko dla dzieci bo bysmy zbankrutowali
Blondynka1988
U nas dzisiaj 20 tc
Malineczkaa94
Aktywna w BB
Jak bedziemy mieć dzieci to też będą prezenty tylko dla nich ale narazie mamy tylko tego dzidziusia w brzuszku wiec sobie pozwalamy [emoji4]bobo sprawdzają czy u maluszka wszystko ok - serduszko, przepływy, obliczają prawdopodobienstwo wystąpienia różnych wad i chorób np zespół downa ale to wygląda jak zwykłe badanie usg - dla mamy niczym sie nie różni prócz tym ze sprzet jest zazwyczaj o niebo lepszy i bardzo ladnie widac dzidzię o ile nie jest wstydliwa/y jak u Gosika88
Nie mogę sie juz doczekać polowkowego jak juz o tym mowa [emoji16]
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Cześć dziewczyny [emoji6] u mnie dziś 20+0 czyli skończony 20 tydzień [emoji3] miałam mieć wizytę ale przesunięta została na poniedziałek razem z prenatalnym.. No cóż, muszę jeszcze te kilka dni poczekać.
Powiem Wam, że jestem teraz cały czas w domu, a chce mi się mniej niż jak pracowałam.. do południa nie mam sił na nic..
@caltha, trzymam kciuki za dzisiejsza wizytę !! [emoji110]️
@Malineczkaa94, piękna biżuteria [emoji6] masz racje ! My też robiliśmy sobie prezentu dopóki nie było syna na świecie. Teraz są to przeważnie drobne rzeczy [emoji6]
Ma ktoś dzisiaj albo jutro wizytę??
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Powiem Wam, że jestem teraz cały czas w domu, a chce mi się mniej niż jak pracowałam.. do południa nie mam sił na nic..
@caltha, trzymam kciuki za dzisiejsza wizytę !! [emoji110]️
@Malineczkaa94, piękna biżuteria [emoji6] masz racje ! My też robiliśmy sobie prezentu dopóki nie było syna na świecie. Teraz są to przeważnie drobne rzeczy [emoji6]
Ma ktoś dzisiaj albo jutro wizytę??
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama