reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
A u mnie 19+6.
Odebrałam wyniki amniopunkcji. Pewność milion % że syn.
Też ma taką translokację jak ja i córka. Tylko nie można stwierdzić czy nie ma małego ubytku materiału genetycznego. Mamy mieć dokładne USG do końca ciąży plus badanie echokardiologiczne płodu. Wrócić, jakby było coś nie tak. Niestety na pewno będą problemy reprodukcyjne, jak u nas. Ale może za te 15-20lat coś wymyślą

Umówiłam się jutro na wizytę bo boję się czy od tego antybiotyku i męczącego kaszlu wszystko ok.
Macie takie dziwne uczucie jakby coś w brzuchu przez chwilę coś stało i to po chwili puszcza?

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

Witam.

Popieram zrobienie oddzielnie tabelki z podst informacjami. Tylko bez komentarzy, same dane.

Ja dziś mam wizytę na 17, ale pewnie będzie opóźnienie. Wieczorem się odezwę. Trzymajcie kciuki żeby dziec się ładnie pokazał czy dalej jest chłopcem.

Caltha, a możesz tak jeszcze bardziej po polsku? Znaczy coś z dzieckiem nie ta. To duża wada? Na czym polega, czego możecie się spodziewać.

Dziewczyny musze sie wygadac, bo z tego stresu wszystko mi z rak leci... dzwonili dzis z pracy, kiede wpadne w odwiedziny ( czytaj chcemy wiedziec kiedy przyjdziesz i powiesz ze wracasz). Jestem na macierzynskim, i juz wtedy jak powiedzialam ze w ciazy jestem juz bylo biadolenie, kto moje obowiazki przejmie, a to a tamto i juz nawet jak urodzilam byly tel, jak zrobic to czy tamto...
I teraz jak sobie ponysle ze w przyszlym tyg musze isc i zakomunikowac im ze jeszcze nie wracam, to poprostu mam dosc na sama mysl o tym:no: ...
Na pocieszenie w poniedzialek mam wizyte i zobacze co u dzidzi, ale to i tak nie zmienia faktu, ze ta rozmowa siebiznesowa denerwuje strasznie:unsure::unsure:
A dodatkowo, Zuzka ma trzydniowke i jeszcze zabki chyba jej ida...pelen komplet:hmm::hmm:
Mozemy tes zrobic linka do takiej tabelki w gmail i tak wpisywac dane dot. naszych dzidzisow, z dzieczynami z kwietniowek tak mialysmy i do tej pory prowadzimy:happy: fajna sprawa taki podglad

reklama
Ja też jestem za osobnym postem, dajcie znać jak założycie gdzie szukać [emoji18]

@MoniaMat wiem tylko tyle, że jak jutro USG wyjdzie dobrze i szyjka macicy się nie skróciła to idziemy do domku.
I powiem Wam, że modlę się żeby mnie już wypuścili bo jest masakra - oszaleć można leżąc ciagle w łóżku. Jak wstanę na chwile chociaż to wyzywają, że do łóżka leżeć i koniec.
Bolą mnie cały czas plecy i podbrzusze ale jest to ból już raczej do zniesienia. No i najważniejsze - znowu czuje ruchy dzidziusia - a to mnie mega uspokaja [emoji6]

@aNusia90 nie przejmuj się i nie stresuj, bo to nic a nic Tobie nie pomoże. Ja od poniedziałku wiem, że nie ma co - praca nie jest najważniejsza.

Ja mam dodatkowo 18.12 wizytę u mojego gina! A jutro na USG poproszę tutejszych lekarzy by spróbowali dojrzeć płeć dzidziusia.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry