reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

1513173062-35b5db65d71f12c8-aaaaaa.jpeg

Zakrywał się łapkami, nie chciał być nagrywany :)

3jgxskjosc311c31.png

reklama
Ja dziewczyny bylam w niedziele z synkiem na sankch.. Wczoraj mial goraczke a dzis czerwone oko pojechalam z nim do lekarza i okazalo się ze ma zapalnie obustronne uszu i oczka:\ bidny :\ a nic nie dal znac ze go boli... Dobrze ze za wczas pojechalam..

Mb na pewno wszystko będzie dobrze tym bardziej ze jestes w szpitalu. Dziewczyny a co się dzieje na tych badaniach połówkowych ?

bobo sprawdzają czy u maluszka wszystko ok - serduszko, przepływy, obliczają prawdopodobienstwo wystąpienia różnych wad i chorób np zespół downa ale to wygląda jak zwykłe badanie usg - dla mamy niczym sie nie różni prócz tym ze sprzet jest zazwyczaj o niebo lepszy i bardzo ladnie widac dzidzię o ile nie jest wstydliwa/y jak u Gosika88 :)

Gosika88 super ze u maluszka wszystko dobrze :)

Malineczka wow ... przesliczny prezent !!! :) my sobie w te swieta nie robimy zadnych niespodzianek. Prezenty są tylko dla dzieci bo bysmy zbankrutowali :p

bobo sprawdzają czy u maluszka wszystko ok - serduszko, przepływy, obliczają prawdopodobienstwo wystąpienia różnych wad i chorób np zespół downa ale to wygląda jak zwykłe badanie usg - dla mamy niczym sie nie różni prócz tym ze sprzet jest zazwyczaj o niebo lepszy i bardzo ladnie widac dzidzię o ile nie jest wstydliwa/y jak u Gosika88 :)

Gosika88 super ze u maluszka wszystko dobrze :)

Malineczka wow ... przesliczny prezent !!! :) my sobie w te swieta nie robimy zadnych niespodzianek. Prezenty są tylko dla dzieci bo bysmy zbankrutowali :p
Jak bedziemy mieć dzieci to też będą prezenty tylko dla nich ale narazie mamy tylko tego dzidziusia w brzuszku wiec sobie pozwalamy [emoji4]
Nie mogę sie juz doczekać polowkowego jak juz o tym mowa [emoji16]

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny [emoji6] u mnie dziś 20+0 czyli skończony 20 tydzień [emoji3] miałam mieć wizytę ale przesunięta została na poniedziałek razem z prenatalnym.. No cóż, muszę jeszcze te kilka dni poczekać.
Powiem Wam, że jestem teraz cały czas w domu, a chce mi się mniej niż jak pracowałam.. do południa nie mam sił na nic..
@caltha, trzymam kciuki za dzisiejsza wizytę !! [emoji110]️
@Malineczkaa94, piękna biżuteria [emoji6] masz racje ! My też robiliśmy sobie prezentu dopóki nie było syna na świecie. Teraz są to przeważnie drobne rzeczy [emoji6]
Ma ktoś dzisiaj albo jutro wizytę??

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry