reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Hej dziewczyny [emoji6]

@klaslaw1987 granatowy [emoji5] Bardzo mi się podobają granatowo - białe wózki[emoji39]

@Jetkaa daj znać jak cytologia.

Ja już po śniadanku, z kawusią - dzisiaj zrobiłam sobie wolne od pracy[emoji56] Taki dzień w domku [emoji39] Myśle nad choinką jak by ją tutaj ubrać - są dwie opcje - biało/złota lub biało/pastelowa i nie mogę się zdecydować [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Właśnie miałam granatowy z dwoma białymi pasami cienkimi [emoji4]
I była taka malutka i grzeczna jak leżała i spala sobie [emoji7]
Cudo [emoji4]
Ja zrobiłam choinkę z włóczki z krochmal em [emoji4] liczę ze juz wyschla i będę mogła ja dziś zdjąć ze stożka i ozdobić [emoji4]
I tak w Wigilię rano jedziemy do teściowej i wracamy w 2 dzień świąt wieczorem ale nie wyobrażam sobie domu bez choinki [emoji4]
Też mi się śnią takie sny, np. poród, a dzisiaj śniło mi się dzieciątko, uśmiechała sie, bawiłam się z nią, miły sen na koniec głupot, które meczyly mnie przez całą noc.
Poród jeszcze mi się nie śnił [emoji4]

Zbieram się żeby iść do sklepu ale tak bardzo mi się nie chce ze szok [emoji4]

reklama
Hej dziewczyny [emoji6]

@klaslaw1987 granatowy [emoji5] Bardzo mi się podobają granatowo - białe wózki[emoji39]

@Jetkaa daj znać jak cytologia.

Ja już po śniadanku, z kawusią - dzisiaj zrobiłam sobie wolne od pracy[emoji56] Taki dzień w domku [emoji39] Myśle nad choinką jak by ją tutaj ubrać - są dwie opcje - biało/złota lub biało/pastelowa i nie mogę się zdecydować [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum Baby boom
Ja miałam kremowo-złotą ze swoimi bombkami w erze przed córką. W tym roku będzie choinka dziecięca- kolor i mikołaje, renifery, anioły, bałwany z filcu i inne DIY ozdoby robione razem na żądanie z kalendarza adwentowego

Też myślałam nad choinką, w tym roku stawiam na kolor czerwony i srebrny :) @MB91 a jakie te pastelowe kolory?

Odcienie błękitu, morskiego, pudrowego różu i beżu [emoji39] ale i tak z przewagą białych bombek [emoji56]

My też wyjeżdżamy na święta, ale stwierdziliśmy że skoro zostajemy na sylwestra w domku to ubierzemy sobie choinkę [emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mi przelozyli wizyte na 12 ta:\ masakra mogli zadzwonic czy cos:\ dowedzialam się ze cytologia wyszla grupa || a mialam ||| wiec super z cytologia wszystko ok . a z synkiem to zobacze po12tej:)

Mi sie sni kopajace dziecko, ze widze nozki malutkie nie wiem czemu:)

Ja miałam ostatnio sen, że gin zrobiła usg 3d a tam było takie dziecko z twarzy około 2 letnie już, z włosami dłuższymi i w ogóle :-D

Ja juz po:) dzidzia szalala ciezko bylo ją zmierzyć;) a no wiec tak zmienil mi się gin i mam tego co prowadzil mi ciaze z synem i wykonał mi Cc , okazalo sie ze Cc jak chce bede miec i on mi w tym pomoze:) termin mam na 22 maja a 15tego trafie do szpitala, jezeli bede chciala wykonaja probe porodu ale ze nie chce 16tego maja bede miala Cc:) za 4 tyg kolejna wizyta także ciszę sie bardzo ze ten gin nie ma w D*** to czy chce rodzic naturalnie czy nie i ze mi chce pomoc:)

Hej dziewczyny, trochę mnie tu nie bylo ale ostatnio wszystko nie po mojej myśli idzie i tak jakos nawet nie czytałam, teraz nadrobilam. Dzisiaj mam wizyte, jestem ciekawa co lekarz powie...

@Jetkaa zazdroszcze gotowania mieska.. Marzy mi sie zjedzenie kotleta albo czegokolwiek mięsnego ale zeby smakowalo tak jak przed ciążą, bo teraz od każdego rodzaju mies mnie odrzuca :(

@Katherinezs kto ma dać rade jak nie Ty! :) Bedzie dobrze, pewnie dzidzia da czasem odsapnąć :)

@klaslaw1987 widzę, ze nie tylko ja mam juz sny o dzidziaku na świecie czy sprzetach dla niego :D

@MB91 ja bym doradzała biało złotą :) Daj znac jaka wybierzesz albo wstaw fotke :)
Ja niestety muszę jeszcze poczekać na choinkę, bo kupujemy żywą, a jeszcze ich u nas nie ma w pobliżu :)

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@mono daj znać jak poszło [emoji3]

@Jetkaa super! Gratuluje udanej wizyty i dobrych wieści odnośnie CC. Spoko lekarz [emoji1362]

@Malineczkaa94 ja raczej też stawiam na biały i złoto, ale zobaczymy jak pójdzie. Czekam na żywą choinkę też ale ozdoby już w weekend kupię [emoji5]

Właśnie ugotowałam makaron ze szpinakiem i kurczakiem na obiad [emoji56][emoji56][emoji56]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry