reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Dzień dobry.

Malineczka, co się dzieje?

Gratuluję udanych wizyt. Ja idę dopiero 14. Już odliczam dni.

Jak idzie wam kompletowane wyprawki? Ja pękłam i kupiłam dwa kocyki takie bardziej chłopięce. A obiecywałam sobie e dopiero jak lekarz potwierdzi płeć....

reklama
Gratulacje już znanych płci, ja dopiero wizyta 29 .12 i nie wiem czy już pokaże coś. W tej chwili mam inne zmartwienie jestem strasznie przeziębiona. Kaszel mam taki że już brzuch mnie boli. Dostałam jakiś syrop ale nic nie pomaga i do tego stan podgorączkowy od wczoraj. Czuję się okropnie, idę dzisiaj do rodzinnego na kontrolę.
Z dobrych wiadomości od Mikołaja jesteśmy w posiadaniu maltańczyka, białej śnieżnej kuleczki. Piękne cudo, moje dziecko zachwycone ale te ciężko jej wytłumaczyć co może a co nie.
Pozdrawiam i życzę miłego spokojnego dnia.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ja też gratuluje udanych wizyt ! Moja dopiero 18.12 [emoji53]
Dla tych, które jeszcze nie wiedzą:
1512718118-5bd8abe21a5b8508-aaaaaa.jpeg

To co, szalejemy od jutra?? [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
3jgxyx8dmk89lf14.png

Zdrówka. Ja też ciągle przeziębienia łapie. Polecam napar z lipy z miodem i cytryną pity bardzo ciepły, paracetamol na gorączkę, kanapka z cebulą no i wylezec.

@mono gratulacje!
Imię wybrane? :)
imię miałam wybrane zanim jeszcze ciążę planowałam ;) Helena :)

Gratulacje dziewczyny :)
Ja tez po wizycie, dzidzia zdrowa fika dużo, teraz mam zabronione juz wszystko kąpiele w wannie, spacery, siedzenie, wszystko.. Cóż czeka mnie oglądanie serialów i filmów 24/7 i moze sie zabiore za jakas książkę :)

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
o kurcze, brzmi poważnie! a czemu tak lekarz zalecił?
Dzień dobry.

Jak idzie wam kompletowane wyprawki? Ja pękłam i kupiłam dwa kocyki takie bardziej chłopięce. A obiecywałam sobie e dopiero jak lekarz potwierdzi płeć....
mi kompletowanie wyprawki nie idzie jeszcze nijak, nie mam nic zupełnie, jutro chcę coś kupić w rossmannie w tej promocji 2+2 ale to kosmetyki :)
muszę najpierw się przejść po znajomych, bo chciałam np. łóżeczko dostawne, a się ostatnio okazało, że pożyczy mi je koleżanka.
Gratulacje już znanych płci, ja dopiero wizyta 29 .12 i nie wiem czy już pokaże coś. W tej chwili mam inne zmartwienie jestem strasznie przeziębiona. Kaszel mam taki że już brzuch mnie boli. Dostałam jakiś syrop ale nic nie pomaga i do tego stan podgorączkowy od wczoraj. Czuję się okropnie, idę dzisiaj do rodzinnego na kontrolę.
Z dobrych wiadomości od Mikołaja jesteśmy w posiadaniu maltańczyka, białej śnieżnej kuleczki. Piękne cudo, moje dziecko zachwycone ale te ciężko jej wytłumaczyć co może a co nie.
Pozdrawiam i życzę miłego spokojnego dnia.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
ale super z psiakiem :)

Dzień dobry wszystkim, współczuję chorobsk, oby szybko przeszło. Też mnie korci żeby coś kupić, ale się powstrzymam :) Z oferty rossmanna na pewno skorzystam.
Wczoraj dzidzia szalala w brzuchu, mam przepukline pepkowa, więc jest tam ta dziura, wkladala mi tam nogę albo rękę :) a potem nie było tak kolorowo, czułam się jak przed okresem, tak jakby skurcze, od tego czasu siedzi cicho i zaczynam myśleć co u niej. Dzisiaj jakoś słabo się czuje, kawę pije, zobaczymy.

Dzień dobry kobietki [emoji3]

Pospałam troszkę ... 13 godzin [emoji86][emoji87]
Wczoraj miałam paskudny dzień - bolał mnie kręgosłup i brzuch; dzisiaj troszkę lepiej ale zobaczymy bo w sumie dopiero wstałam [emoji6]

@mono piękne imię [emoji3] Też myślałam o Helenie, ale chyba u mnie skończy się na Marysi o ile będzie to dziewczynka [emoji56]

@Malineczkaa94 a dlaczego tak masz wszystko pozabraniane? [emoji53]

@basia89 skorzystam z promo zapewne [emoji5] Chociaż ja trochę się jeszcze boje cokolwiek kupować

@Katherine zs przypomnij mi w którym tc jesteś ? [emoji39] Mnie dzidzia łaskotała jeszcze wieczorem, a dzisiaj od rana też cisza jeszcze.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry.

Mam bóle podbrzusza, stawianie sie macicy, plamienie i raz tez miałam skurcze. Od samego początku biorę duphaston, teraz mam jeszcze większą dawkę i do tego magnez no i nie mogę sie z lozka ruszać.. Byłam w szpitalu, lekarz znalazł jakiś malutki krwiak stad te plamienie ale mam je tylko jak pochodze czy posiedze zbyt dlugo.
Nie wiem jak dlugo będę musiała leżeć, moja mama ze mna w ciazy tez leżała od 16tc do samego końca i trochę przeraża mnie ta wizja..
No ale czego nie robi sie dla dziecka, prawda? :)

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry