reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Hej dziewczyny [emoji6]

@klaslaw1987 granatowy [emoji5] Bardzo mi się podobają granatowo - białe wózki[emoji39]

@Jetkaa daj znać jak cytologia.

Ja już po śniadanku, z kawusią - dzisiaj zrobiłam sobie wolne od pracy[emoji56] Taki dzień w domku [emoji39] Myśle nad choinką jak by ją tutaj ubrać - są dwie opcje - biało/złota lub biało/pastelowa i nie mogę się zdecydować [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Właśnie miałam granatowy z dwoma białymi pasami cienkimi [emoji4]
I była taka malutka i grzeczna jak leżała i spala sobie [emoji7]
Cudo [emoji4]
Ja zrobiłam choinkę z włóczki z krochmal em [emoji4] liczę ze juz wyschla i będę mogła ja dziś zdjąć ze stożka i ozdobić [emoji4]
I tak w Wigilię rano jedziemy do teściowej i wracamy w 2 dzień świąt wieczorem ale nie wyobrażam sobie domu bez choinki [emoji4]
Też mi się śnią takie sny, np. poród, a dzisiaj śniło mi się dzieciątko, uśmiechała sie, bawiłam się z nią, miły sen na koniec głupot, które meczyly mnie przez całą noc.
Poród jeszcze mi się nie śnił [emoji4]

Zbieram się żeby iść do sklepu ale tak bardzo mi się nie chce ze szok [emoji4]

reklama
Hej dziewczyny [emoji6]

@klaslaw1987 granatowy [emoji5] Bardzo mi się podobają granatowo - białe wózki[emoji39]

@Jetkaa daj znać jak cytologia.

Ja już po śniadanku, z kawusią - dzisiaj zrobiłam sobie wolne od pracy[emoji56] Taki dzień w domku [emoji39] Myśle nad choinką jak by ją tutaj ubrać - są dwie opcje - biało/złota lub biało/pastelowa i nie mogę się zdecydować [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum Baby boom
Ja miałam kremowo-złotą ze swoimi bombkami w erze przed córką. W tym roku będzie choinka dziecięca- kolor i mikołaje, renifery, anioły, bałwany z filcu i inne DIY ozdoby robione razem na żądanie z kalendarza adwentowego

Też myślałam nad choinką, w tym roku stawiam na kolor czerwony i srebrny :) @MB91 a jakie te pastelowe kolory?

Odcienie błękitu, morskiego, pudrowego różu i beżu [emoji39] ale i tak z przewagą białych bombek [emoji56]

My też wyjeżdżamy na święta, ale stwierdziliśmy że skoro zostajemy na sylwestra w domku to ubierzemy sobie choinkę [emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mi przelozyli wizyte na 12 ta:\ masakra mogli zadzwonic czy cos:\ dowedzialam się ze cytologia wyszla grupa || a mialam ||| wiec super z cytologia wszystko ok . a z synkiem to zobacze po12tej:)

Mi sie sni kopajace dziecko, ze widze nozki malutkie nie wiem czemu:)

Ja miałam ostatnio sen, że gin zrobiła usg 3d a tam było takie dziecko z twarzy około 2 letnie już, z włosami dłuższymi i w ogóle :-D

Ja juz po:) dzidzia szalala ciezko bylo ją zmierzyć;) a no wiec tak zmienil mi się gin i mam tego co prowadzil mi ciaze z synem i wykonał mi Cc , okazalo sie ze Cc jak chce bede miec i on mi w tym pomoze:) termin mam na 22 maja a 15tego trafie do szpitala, jezeli bede chciala wykonaja probe porodu ale ze nie chce 16tego maja bede miala Cc:) za 4 tyg kolejna wizyta także ciszę sie bardzo ze ten gin nie ma w D*** to czy chce rodzic naturalnie czy nie i ze mi chce pomoc:)

Hej dziewczyny, trochę mnie tu nie bylo ale ostatnio wszystko nie po mojej myśli idzie i tak jakos nawet nie czytałam, teraz nadrobilam. Dzisiaj mam wizyte, jestem ciekawa co lekarz powie...

@Jetkaa zazdroszcze gotowania mieska.. Marzy mi sie zjedzenie kotleta albo czegokolwiek mięsnego ale zeby smakowalo tak jak przed ciążą, bo teraz od każdego rodzaju mies mnie odrzuca :(

@Katherinezs kto ma dać rade jak nie Ty! :) Bedzie dobrze, pewnie dzidzia da czasem odsapnąć :)

@klaslaw1987 widzę, ze nie tylko ja mam juz sny o dzidziaku na świecie czy sprzetach dla niego :D

@MB91 ja bym doradzała biało złotą :) Daj znac jaka wybierzesz albo wstaw fotke :)
Ja niestety muszę jeszcze poczekać na choinkę, bo kupujemy żywą, a jeszcze ich u nas nie ma w pobliżu :)

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@mono daj znać jak poszło [emoji3]

@Jetkaa super! Gratuluje udanej wizyty i dobrych wieści odnośnie CC. Spoko lekarz [emoji1362]

@Malineczkaa94 ja raczej też stawiam na biały i złoto, ale zobaczymy jak pójdzie. Czekam na żywą choinkę też ale ozdoby już w weekend kupię [emoji5]

Właśnie ugotowałam makaron ze szpinakiem i kurczakiem na obiad [emoji56][emoji56][emoji56]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry