reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

reklama
A ja w poprzedniej ciąży mialam na przedniej ścianie i czułam po 15 tygodniu mały bardzo był ruchliwy teraz ma rok i 3 miesiące i istny huragan on nie chodzi tylko biega non stop nie usiedzi nigdzie na 2 sekundy :nerd: teraz może ze 3 razy dziennie czuje jakieś jakby pukniecia wiem że to dzidzia bo już jednak byłam 2 razy w ciąży ale w porównaniu w poprzednimi ciazami to maluszek leniwy :-D

No właśnie dziewczyny, czy u Was temperament dziecka w brzuchu przełożył się na temperament w życiu? Ten maluch jest najbardziej ruchliwy, oby mu tak nie zostało o_O

No właśnie dziewczyny, czy u Was temperament dziecka w brzuchu przełożył się na temperament w życiu? Ten maluch jest najbardziej ruchliwy, oby mu tak nie zostało o_O
Moja była na wiecznej dyskotece i tak zostało. Nie widziałam tak ruchliwego dziecka ani moja mama a pracowała w podstawówce i ma swoich 5.
A to? Płakać się chce, bo się szykuje powtórka z rozrywki

Mi sie nie zgodzilo bo syn tak kopal ze bylo widac przez bluze i zasadzal takie kopniaki ze masakra ciagleee ,wiedziałam kiedy spi bo brzuch byl spokojny. A tersz syn jest bardzo grzeczny, cichu spokojnu nie ma go wszedzie. Takze mi sie nie przelozylo ze dawal czadu w brzuchu i daje teraz. Wrecz przeciwnie. A z tą dzidzia soe zobaczy;) jak narazie wogole nie daje o sobie znac, czasem nawet zapominam ze w ciazy jestem

Ja sie zbieram do gin:) ciekawe co tam wyszła cytologia :\
Usg nie bd mi robil ale moze da posłuchać serduszka:)
Miłego dnia;)

Ja widziałam na usg prenatalnym i przedwczoraj jaka mała jest ruchliwa. Tak bardzo ze ciężko jest ja pomierzyc bo ciągle skacze [emoji4] ciekawe jaka będzie w maju [emoji4]
Śniło mi się ze juz urodziłam i miałam granatowy wózek [emoji38][emoji38]

Dzień dobry dziewczyny :) udanej wizyty @Jetkaa, u mnie synek kopal w granicach normy i jego zachowanie po urodzeniu takie samo, raczej spokojny. Teraz dzidzia aktywuje się wieczorem i rano, w dzień spokój. Najbardziej ciekawi mnie czy da mamusi pospac w nocy. Troszkę przeraża mnie to, ze mąż jest tylko w weekendy, a ja mieszkam sama z synkiem, rano będzie trzeba wstawać i zawozic go do szkoły (razem z niemowlakiem). Oby los był łaskawy i dzidzia współpracowała :)

Hej dziewczyny [emoji6]

@klaslaw1987 granatowy [emoji5] Bardzo mi się podobają granatowo - białe wózki[emoji39]

@Jetkaa daj znać jak cytologia.

Ja już po śniadanku, z kawusią - dzisiaj zrobiłam sobie wolne od pracy[emoji56] Taki dzień w domku [emoji39] Myśle nad choinką jak by ją tutaj ubrać - są dwie opcje - biało/złota lub biało/pastelowa i nie mogę się zdecydować [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja widziałam na usg prenatalnym i przedwczoraj jaka mała jest ruchliwa. Tak bardzo ze ciężko jest ja pomierzyc bo ciągle skacze [emoji4] ciekawe jaka będzie w maju [emoji4]
Śniło mi się ze juz urodziłam i miałam granatowy wózek [emoji38][emoji38]

Też mi się śnią takie sny, np. poród, a dzisiaj śniło mi się dzieciątko, uśmiechała sie, bawiłam się z nią, miły sen na koniec głupot, które meczyly mnie przez całą noc.

reklama
Hej dziewczyny [emoji6]

@klaslaw1987 granatowy [emoji5] Bardzo mi się podobają granatowo - białe wózki[emoji39]

@Jetkaa daj znać jak cytologia.

Ja już po śniadanku, z kawusią - dzisiaj zrobiłam sobie wolne od pracy[emoji56] Taki dzień w domku [emoji39] Myśle nad choinką jak by ją tutaj ubrać - są dwie opcje - biało/złota lub biało/pastelowa i nie mogę się zdecydować [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Też myślałam nad choinką, w tym roku stawiam na kolor czerwony i srebrny :) @MB91 a jakie te pastelowe kolory?

Do góry