Blondynka1988
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mam 17+4 i nie czuję też... albo nie wiem co powinnam czuć i może to nawet jest, ale nie zauważyłamCzy ktoras z was jeszcze nie czuje ruchow dziecka?:\ zaczal sie 17tydzien i nadal nic nie czuje :\ lozysko mam na scianie przedniej i czytalam ze to może przez to pozniej poczuje bo sa za slabe i lozysko amortyzuje kopniaki i temu moge nie czuć..:\
tak, z samego
mi się czasami też niby coś wydaje, ale potem nie jestem już pewna czy to maleństwo czy może jednak coś mi się w brzuchu przelewa@Jetkaa ja nie czuję. Łożysko mam na tylnej ścianie.
Wczoraj coś dwa razy "puknęło", ale nie wiem czy to ruchy...
Aa rozumiem a czyli w sumie jestem w mlodszej ciazy niz Ty więc widze ze musze poczekać najlepiej zjesc cos slodkiego co ma cukier polozyc sie po posilku na plecach na pol leżąco, i wsłuchać sie w brzuszek wczoraj czytalam o ruchach w M jak mama
Ja mam 17 tydzień i 1 dzień i też nie mogę się doczekać ruchów, również mam łożysko na scianie przedniejCzy ktoras z was jeszcze nie czuje ruchow dziecka?:\ zaczal sie 17tydzien i nadal nic nie czuje :\ lozysko mam na scianie przedniej i czytalam ze to może przez to pozniej poczuje bo sa za slabe i lozysko amortyzuje kopniaki i temu moge nie czuć..:\
Oj kochana mam to samo dzisiaj ciśnienie 95/56 a po małej czarnej zamiast pójść w górę to było jeszcze mniej.Mój jest taki urok zawsze nam niskie ciśnienie, tylko u lekarza mi się podnosi i to porządnie ostatnio miałam 146/89 ale u mnie to syndrom białego fartuchaA ja mam ciśnienie 90/40 ... dziewczyny Help! Chodzę po ścianie w pracy [emoji22] Znacie jakiś sposób na podniesienie ciśnienia tak by dzidzi nie zaszkodziło? Kawa nie pomaga [emoji844][emoji53]
Co do prezentów - prasowałam mojemu koszule do pracy, a on do mnie „coś w butach masz kochanie- chyba Mikołaj był” [emoji23] Zaskoczył mnie, bo serio się nie spodziewałam [emoji5]
I tak oto stoję przed dylematem co teraz mu kupić [emoji39]
@mono ja pochodzę rodzinnie spod poznania - więc zwyczaje mamy identyczne [emoji3]
@Gosika88 zazdroszczę [emoji3] My chcemy kupić synowi mojego D na święta PS4 [emoji56] I to tak jeszcze, że jak do nas będzie przyjeżdżał to będzie grał bo jego mama nie zgadza się na PS u niej w domu - więc idziemy na kompromis i młody będzie grał albo u nas albo u dziadków [emoji39] A kto będzie korzystał pomiędzy? [emoji23][emoji1362]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No wiec wlasnie , gin mowil ze musze poczekac az maly bedzie wiekszy i beda mocniejsze ruchy , bo na usg bylo widac jak sie rusza , macha rękoma ale jak lozysko jest na przedniej ścianie ruchow sie nie czuje tak slabych:\ ale ciesze sie ze za pare tyg juz powinny byc pozadne kopniaki. Mam nadzieje ze na Święta juz poczuje jakies ruchy także musimy poczekać)Ja mam 17 tydzień i 1 dzień i też nie mogę się doczekać ruchów, również mam łożysko na scianie przedniej