reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Zobacz załącznik 830944

Dziewczyny, macie jakieś doświadczenia z poduszkami? Co myślicie o tym, co jest w tabelce?

oar8csqvbcoxk154.png

Mam nr 4 i bardzo się przydaje. W poprzedniej ciąży i później do karmienia, do zagrodzenia dziecku miejsca w łożku. Polecam
Innych nie miałam

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam, sie w mrozny poranek, u mnie na minusie 5 i troche bialo...Termin mam na 26.05 i tez narazie nic nie czuje...
Moja Zuzie dopadlo przeziebienie od srody kaszel o katar, w czwartek do tego dołączyła goraczka wiec wiec wczoraj bylam z Zuzia u lekarza, narazie oskrzela czyste uff dostalismy kropelki, syropek i inchalacje. trudno mi sobie wyobrazic jak inhalacje jeh zrobie! przy odciaganiu kataru juz jest walka i przy zakrapianiu noska woda morska a co dopiero inhalacja...wiec dzieku temu nie mam nawet czasu myslec o ciazowych dolegliwosciach wizyte mam dopieto 18, a polowkowe 8 stycznia wiec sie okaze czy ciuszkowa wyprawke musze robic czy beda ciuszki po Zuzi.
Pozdrawiam serdecznie

Witam, sie w mrozny poranek, u mnie na minusie 5 i troche bialo...Termin mam na 26.05 i tez narazie nic nie czuje...
Moja Zuzie dopadlo przeziebienie od srody kaszel o katar, w czwartek do tego dołączyła goraczka wiec wiec wczoraj bylam z Zuzia u lekarza, narazie oskrzela czyste uff dostalismy kropelki, syropek i inchalacje. trudno mi sobie wyobrazic jak inhalacje jeh zrobie! przy odciaganiu kataru juz jest walka i przy zakrapianiu noska woda morska a co dopiero inhalacja...wiec dzieku temu nie mam nawet czasu myslec o ciazowych dolegliwosciach wizyte mam dopieto 18, a polowkowe 8 stycznia wiec sie okaze czy ciuszkowa wyprawke musze robic czy beda ciuszki po Zuzi.
Pozdrawiam serdecznie

U nas inhalacja z bajka. Dajemy radę. Powodzenia życzę.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Jetkaa sweet fotka.
U mnie mnie mocz w cale nie okazał się zły mimo tych wszystkich dziwnych rzeczy powiedział że zdarza się taki w ciąży. Nic nie przytyłam schudłam 5kg, ważył mnie pierwszy raz ale porównuje wagę z wakacji. Miałam nadwagę więc ok. Dzidzię pokazał mi na chwilę żeby sprawdzić tylko czy serduszko bije. Mam dopiero 14 tydzień więc nie ma co gdybać o płci i tyle. Jestem coraz bardziej przeziębiona, mała 3 tydz już kaszle a mąż miesiąc więc w końcu musieli mnie zarazić. Eh masakra a dzisiaj mam mieć gości.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

A co obstawiałas że będzie? zapomniało mi się :) Może to dobrze wróży, że będzie grzecznie spał jak się urodzi ;)
Myslalam ze dziewczynka Lenka będzie:) ale cieszę sie z synka:) wydaje mi sie ze temu spal bo nie zjadlam nic i nie mial energi:) ale powinnam juz czuc ruchy mi gin mowil:) mama i moj D baardzo zadowoleni wodac bylo jak maly pil plyn albo ruszal ustami:)

I cena za takie usg 120zl a godzine badal malego:) także sie napatrzylismy:)i chcialam zeby moj uczestniczylw ciazy bo ja co wizyta widze dzidzie a on jeszcze nie zdawal sobie sprawy ze dzidzia już duza ze rusza sie itp:) za 3 mies tez pojdziemy na usg 4d super pamiatka:) polecam:)

reklama
I cena za takie usg 120zl a godzine badal malego:) także sie napatrzylismy:)i chcialam zeby moj uczestniczylw ciazy bo ja co wizyta widze dzidzie a on jeszcze nie zdawal sobie sprawy ze dzidzia już duza ze rusza sie itp:) za 3 mies tez pojdziemy na usg 4d super pamiatka:) polecam:)
Gratuluje udanej wizyty! :)
Rzeczywiście cena nie jest jakas wygórowana jak za godzinę podgladania maluszka :)
Faceci to tez przeżywają jak mogą na USG wejść i zobaczyć. Moj byl mega zadowolony jak poszedł ze mna na prenatalne i jak pierwszy raz zobaczył dzidziusia i usłyszał serduszko :)

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry