reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Dziewczyny ale sie ciesze jutro mam usg 4d!!!:) moze uda sie zobaczyc plec myslicie ze 16tydz jest ok i bedzie widac?:) sprzet ma chyba dobry:) ale sie ciesze 8rano i prezent na mikolajki dla mojego bede miec:)

reklama
Wiecie sniegu jest z jednej strony superra z drugiej nie bo czasem samochodu znaleźć nie mozna bo tak czasem zasypuje:\ ja w domu siedzieć musze bo samochodem jechać nie mogę bo sie boje:\ ale zas swieta z śniegiem daja klimat:) takze sa plusy i minusy:)

Wiecie sniegu jest z jednej strony superra z drugiej nie bo czasem samochodu znaleźć nie mozna bo tak czasem zasypuje:\ ja w domu siedzieć musze bo samochodem jechać nie mogę bo sie boje:\ ale zas swieta z śniegiem daja klimat:) takze sa plusy i minusy:)
Ja nie mam wyboru i muszę jeździć autem bo mój nie ma prawka, ale lubię prowadzić auto. Wczoraj w największym korku stałam na rondzie i już się wkurzyłam i wepchnelam się na chama. Trochę mnie strabili ale inaczej stalabym godzinę i czekała aż zrobi się luka

3jgxskjosc311c31.png

Śnieg jest piękny... a Święta ze śniegiem magiczne... Już się nie mogę doczekać! :) To chyba przez ciążę, bo w tym roku wyjątkowo na nie czekam :)
Odgarnianie samochodu ze śniegu też nie jest takie złe... ale najgorsze są zamarznięte szyby!:o

Basia 89 ja mam 7.12 wiec jeszcze równy tydzień i podejrze co tam u malenstwa :)

Ja zaraz ide mężowi śniadanie zanieść do pracy bo zapomniał wziąć ze sobą. Zrobię mu niespodzianke :)
Później przychodzi dziewczynka, której daje korepetycje, a potem to juz tylko relaks :)
Dzisiaj mam urodziny, przychodzi przyjaciolka żadnych rewelacji sie nie spodziewam, spokojny dzień :) a przyda sie, bo noc miałam fatalna..

MB91 U nas pogoda sliczna, wszędzie biało, bardzo ładnie to wyglada :)
Będę trzymać kciuki za udana wizytę 18.12 tylko przypnij jak juz będzie tak daleko :)
W tym roku u nas to mąż myje okna, nawet przejęty obowiązkiem jaki go czeka kupił jakies super hiper scierki, bo dziewczyny z jego pracy tez zamawialy [emoji14]
Ciekawa jestem co to przyjdzie :)

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Spełnienia marzeń i wszystkiego najlepszego [emoji4]
Kurczę tak piszecie o ruchach prawie wszystkie a ja jeszcze nie czuje (chyba) [emoji39] Mimo, że jestem szczupła (34/36rozm. Ciuchów) ...

@burdzia w którym tc jesteś ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Przede mną tez dopiero pierwsze ruchy są bo jeszcze nic nie czuje. Czasem poczuje jakieś tam bulgotanie ale bardzo rzadko. I czekam na solidne kopniaki [emoji4]

Ja dzisiaj zaczęłam 17 tc i rosniemy z Lenka [emoji4]
1512129284-b78ecb9fd253944f-aaaaaa.jpeg

Basia 89 ja mam 7.12 wiec jeszcze równy tydzień i podejrze co tam u malenstwa :)

Ja zaraz ide mężowi śniadanie zanieść do pracy bo zapomniał wziąć ze sobą. Zrobię mu niespodzianke :)
Później przychodzi dziewczynka, której daje korepetycje, a potem to juz tylko relaks :)
Dzisiaj mam urodziny, przychodzi przyjaciolka żadnych rewelacji sie nie spodziewam, spokojny dzień :) a przyda sie, bo noc miałam fatalna..

MB91 U nas pogoda sliczna, wszędzie biało, bardzo ładnie to wyglada :)
Będę trzymać kciuki za udana wizytę 18.12 tylko przypnij jak juz będzie tak daleko :)
W tym roku u nas to mąż myje okna, nawet przejęty obowiązkiem jaki go czeka kupił jakies super hiper scierki, bo dziewczyny z jego pracy tez zamawialy [emoji14]
Ciekawa jestem co to przyjdzie :)

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Wszystkiego najlepszego :)

@Malineczkaa94, spełnienia marzeń ! [emoji253]
Co do mycia okien to ja mam zakaz od ginekolog więc nie myję.
Ruchy czuje od 16 tc ale były słabe i bardzo trzeba było się wczuć. Od środy są częstsze i mocniejsze [emoji7]
MB91, moja siostra to straszna chudzina, a ruchy poczuła dopiero w 20tc także nie ma reguły [emoji6]
@Jetka, fajna sprawa z tym usg 4d. To czekamy na zdjecia jutro [emoji16] myśle, że jak ma dobry sprzęt to powinna być płeć widoczna [emoji6]
@nknatalia, powodzenia na wizycie [emoji6]

Dlatego też grzecznie czekam na ruchy [emoji3] Prawda jest taka, że z tego co kojarzę to ja chyba za Wami wszystkimi jestem o jakieś 3 tygodnie ciąży do tyłu, No przecież termin mam na końcówkę maja [emoji3]

Kebab za mną chodzi...

tabelka.png

Dziewczyny, macie jakieś doświadczenia z poduszkami? Co myślicie o tym, co jest w tabelce?

oar8csqvbcoxk154.png

Załączniki

• tabelka.png
    tabelka.png
    62,7 KB · Wyświetleń: 466
reklama
Dlatego też grzecznie czekam na ruchy [emoji3] Prawda jest taka, że z tego co kojarzę to ja chyba za Wami wszystkimi jestem o jakieś 3 tygodnie ciąży do tyłu, No przecież termin mam na końcówkę maja [emoji3]

Kebab za mną chodzi...

Ja tez mam na koncowke maja :) 22.05 i ruchow nie czuje takze spokojnie:) chociaz tez bym chciala juz poczuć:)

Do góry