reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Dziewczyny ale sie ciesze jutro mam usg 4d!!!:) moze uda sie zobaczyc plec myslicie ze 16tydz jest ok i bedzie widac?:) sprzet ma chyba dobry:) ale sie ciesze 8rano i prezent na mikolajki dla mojego bede miec:)

reklama
Wiecie sniegu jest z jednej strony superra z drugiej nie bo czasem samochodu znaleźć nie mozna bo tak czasem zasypuje:\ ja w domu siedzieć musze bo samochodem jechać nie mogę bo sie boje:\ ale zas swieta z śniegiem daja klimat:) takze sa plusy i minusy:)

Wiecie sniegu jest z jednej strony superra z drugiej nie bo czasem samochodu znaleźć nie mozna bo tak czasem zasypuje:\ ja w domu siedzieć musze bo samochodem jechać nie mogę bo sie boje:\ ale zas swieta z śniegiem daja klimat:) takze sa plusy i minusy:)
Ja nie mam wyboru i muszę jeździć autem bo mój nie ma prawka, ale lubię prowadzić auto. Wczoraj w największym korku stałam na rondzie i już się wkurzyłam i wepchnelam się na chama. Trochę mnie strabili ale inaczej stalabym godzinę i czekała aż zrobi się luka

3jgxskjosc311c31.png

Śnieg jest piękny... a Święta ze śniegiem magiczne... Już się nie mogę doczekać! :) To chyba przez ciążę, bo w tym roku wyjątkowo na nie czekam :)
Odgarnianie samochodu ze śniegu też nie jest takie złe... ale najgorsze są zamarznięte szyby!:o

Basia 89 ja mam 7.12 wiec jeszcze równy tydzień i podejrze co tam u malenstwa :)

Ja zaraz ide mężowi śniadanie zanieść do pracy bo zapomniał wziąć ze sobą. Zrobię mu niespodzianke :)
Później przychodzi dziewczynka, której daje korepetycje, a potem to juz tylko relaks :)
Dzisiaj mam urodziny, przychodzi przyjaciolka żadnych rewelacji sie nie spodziewam, spokojny dzień :) a przyda sie, bo noc miałam fatalna..

MB91 U nas pogoda sliczna, wszędzie biało, bardzo ładnie to wyglada :)
Będę trzymać kciuki za udana wizytę 18.12 tylko przypnij jak juz będzie tak daleko :)
W tym roku u nas to mąż myje okna, nawet przejęty obowiązkiem jaki go czeka kupił jakies super hiper scierki, bo dziewczyny z jego pracy tez zamawialy [emoji14]
Ciekawa jestem co to przyjdzie :)

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Spełnienia marzeń i wszystkiego najlepszego [emoji4]
Kurczę tak piszecie o ruchach prawie wszystkie a ja jeszcze nie czuje (chyba) [emoji39] Mimo, że jestem szczupła (34/36rozm. Ciuchów) ...

@burdzia w którym tc jesteś ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Przede mną tez dopiero pierwsze ruchy są bo jeszcze nic nie czuje. Czasem poczuje jakieś tam bulgotanie ale bardzo rzadko. I czekam na solidne kopniaki [emoji4]

Ja dzisiaj zaczęłam 17 tc i rosniemy z Lenka [emoji4]
1512129284-b78ecb9fd253944f-aaaaaa.jpeg

Basia 89 ja mam 7.12 wiec jeszcze równy tydzień i podejrze co tam u malenstwa :)

Ja zaraz ide mężowi śniadanie zanieść do pracy bo zapomniał wziąć ze sobą. Zrobię mu niespodzianke :)
Później przychodzi dziewczynka, której daje korepetycje, a potem to juz tylko relaks :)
Dzisiaj mam urodziny, przychodzi przyjaciolka żadnych rewelacji sie nie spodziewam, spokojny dzień :) a przyda sie, bo noc miałam fatalna..

MB91 U nas pogoda sliczna, wszędzie biało, bardzo ładnie to wyglada :)
Będę trzymać kciuki za udana wizytę 18.12 tylko przypnij jak juz będzie tak daleko :)
W tym roku u nas to mąż myje okna, nawet przejęty obowiązkiem jaki go czeka kupił jakies super hiper scierki, bo dziewczyny z jego pracy tez zamawialy [emoji14]
Ciekawa jestem co to przyjdzie :)

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Wszystkiego najlepszego :)

@Malineczkaa94, spełnienia marzeń ! [emoji253]
Co do mycia okien to ja mam zakaz od ginekolog więc nie myję.
Ruchy czuje od 16 tc ale były słabe i bardzo trzeba było się wczuć. Od środy są częstsze i mocniejsze [emoji7]
MB91, moja siostra to straszna chudzina, a ruchy poczuła dopiero w 20tc także nie ma reguły [emoji6]
@Jetka, fajna sprawa z tym usg 4d. To czekamy na zdjecia jutro [emoji16] myśle, że jak ma dobry sprzęt to powinna być płeć widoczna [emoji6]
@nknatalia, powodzenia na wizycie [emoji6]

Dlatego też grzecznie czekam na ruchy [emoji3] Prawda jest taka, że z tego co kojarzę to ja chyba za Wami wszystkimi jestem o jakieś 3 tygodnie ciąży do tyłu, No przecież termin mam na końcówkę maja [emoji3]

Kebab za mną chodzi...

tabelka.png

Dziewczyny, macie jakieś doświadczenia z poduszkami? Co myślicie o tym, co jest w tabelce?

oar8csqvbcoxk154.png

Załączniki

• tabelka.png
    tabelka.png
    62,7 KB · Wyświetleń: 457
reklama
Dlatego też grzecznie czekam na ruchy [emoji3] Prawda jest taka, że z tego co kojarzę to ja chyba za Wami wszystkimi jestem o jakieś 3 tygodnie ciąży do tyłu, No przecież termin mam na końcówkę maja [emoji3]

Kebab za mną chodzi...

Ja tez mam na koncowke maja :) 22.05 i ruchow nie czuje takze spokojnie:) chociaz tez bym chciala juz poczuć:)

Do góry