reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

@MB91 asystent ciążowy (mam tylko dla tych zdjęć hehe). Jeśli ciąża nie jest zagrożona, a okien nie ma dużo, to myślę, że możesz. To nie zaawansowana ciąża, gdy krążenie jest mocno obciążone. Chodzi o uniesione ręce, krew odpływa i łatwo o omdlenie. Tylko wieszanie i zdejmowanie sobie odpuść, bo wtedy ręce ciągle w górze. Przy myciu okien jednak ciągle się ruszasz.

@Malineczkaa94 wszystkiego najlepszego, spokojnej ciąży i spokojnego macierzyństwa.

U mnie zimno i szaro-buro. Muszę do sklepu, a tu bunt na pokładzie.

reklama
Cześć dziewczyny:)
Mi mama myla okna :) tak to właśnie chodzi o trzymanie rąk w górze.. Ja dopijam kawe ale cos mi nie dobrze:\ ja do wizyty mam 6dni ale pewno jeszcze mi nie powie jaka plec:\ musze jeszcze chwile poczekac:\
Ja z malym ide pobawic się na sniegu, pojezdzi sobie na sankach moze balwana ulepimy:)

@Hope ja Letrox 50 codziennie.
@mono ja jestem na L4
Do tego czasu studia w weekendy plus praca 10-19 czasem nawet dłużej. Rzadko kiedy dzień wolny. Ale ze wzgledu na specyfike pracy i dolegliwości musze byc na L4. Łapie mnie co jakis czas dolek. Glownie dlatego ze czuje sie nieporzebna, nie wiem co w pracy - pracowalam tam najdłużej i zajmowalam sie wszystkim, do tego mniejsza wyplata, problemy z remontem, gorsze samopoczucie ehh :(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

no wlasnie, ja tez sie tego obawiam :(

o to widzę, że przyszły czwartek czasem masowych wizyt - my mamy na 15:20 :)

Ja mam dzisiaj wizytę i strasznie się boję bo morfologię mam ładną ale mocz okropny, białko, ketony, kwas askrobiowy i różne takie cuda.
@Jetkaa zazdroszczę bałwana i sanek u nas troszkę poruszyło a teraz deszcz to zmywa. W zeszłym roku śniegu też prawie w cale moja mała nie zdążył ma się jeszcze nim pobawić i nacieszyć:-(

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry

W grudniu to się chyba posypią usg połówkowe :)

U nas w domu cięższe prace fizyczne wykonuje mój TZ. W tym mycie okien.

Do góry