reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

@MB91 asystent ciążowy (mam tylko dla tych zdjęć hehe). Jeśli ciąża nie jest zagrożona, a okien nie ma dużo, to myślę, że możesz. To nie zaawansowana ciąża, gdy krążenie jest mocno obciążone. Chodzi o uniesione ręce, krew odpływa i łatwo o omdlenie. Tylko wieszanie i zdejmowanie sobie odpuść, bo wtedy ręce ciągle w górze. Przy myciu okien jednak ciągle się ruszasz.

@Malineczkaa94 wszystkiego najlepszego, spokojnej ciąży i spokojnego macierzyństwa.

U mnie zimno i szaro-buro. Muszę do sklepu, a tu bunt na pokładzie.

reklama
Cześć dziewczyny:)
Mi mama myla okna :) tak to właśnie chodzi o trzymanie rąk w górze.. Ja dopijam kawe ale cos mi nie dobrze:\ ja do wizyty mam 6dni ale pewno jeszcze mi nie powie jaka plec:\ musze jeszcze chwile poczekac:\
Ja z malym ide pobawic się na sniegu, pojezdzi sobie na sankach moze balwana ulepimy:)

@Hope ja Letrox 50 codziennie.
@mono ja jestem na L4
Do tego czasu studia w weekendy plus praca 10-19 czasem nawet dłużej. Rzadko kiedy dzień wolny. Ale ze wzgledu na specyfike pracy i dolegliwości musze byc na L4. Łapie mnie co jakis czas dolek. Glownie dlatego ze czuje sie nieporzebna, nie wiem co w pracy - pracowalam tam najdłużej i zajmowalam sie wszystkim, do tego mniejsza wyplata, problemy z remontem, gorsze samopoczucie ehh :(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

no wlasnie, ja tez sie tego obawiam :(

o to widzę, że przyszły czwartek czasem masowych wizyt - my mamy na 15:20 :)

Ja mam dzisiaj wizytę i strasznie się boję bo morfologię mam ładną ale mocz okropny, białko, ketony, kwas askrobiowy i różne takie cuda.
@Jetkaa zazdroszczę bałwana i sanek u nas troszkę poruszyło a teraz deszcz to zmywa. W zeszłym roku śniegu też prawie w cale moja mała nie zdążył ma się jeszcze nim pobawić i nacieszyć:-(

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry

W grudniu to się chyba posypią usg połówkowe :)

U nas w domu cięższe prace fizyczne wykonuje mój TZ. W tym mycie okien.

Do góry