reklama
Hope
podwójna mama :-)
U nas w Uk chodzi o to że powyżej 150 nie ma żadnych podejmowanych dalszych kroków a że Maripo nie miała badania na przyziernosc to przy 160 ja mogą dalej diagnozowac tylko te 160 to był wynik podwyższony zespołu Downa ? Czy Edwardsa i Patau?
Tak podejrzewałam. System jaki mają taki mają, to nie tłumaczy nieprawidłowego postępowania, szczególnie, że program do oceny ryzyka pochodzi właśnie z UK i kto jak kto ale oni wiedzą najlepiej do kiedy i jak badać. Pech trafić na nieuka czy tu czy tam.
Mndol93 może jeszcze posiew lekarz zleci. Częsty problem w ciąży.
Ostatnia edycja:
Ja bym zadzwonila do swojego gina I wyslala mu wyniki na.maila. masz taka mozliwosc?
Skontaktowalam sie z ginem juz, zalecil urofuraginum i ponowne badanie. Dziekuje za wszystkie odpowiedzi!
sredec1982
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny. Kurde załatwiłam się .. czy któraś z Was kiedyś czuła pulsowanie w brzuchu pod piersiami?dziś pierwszy raz coś takiego mam k się martwię czy mam jakieś problemy krążenia? Myślałem na początku że to puls ale jednak nie są rehularne.jak położę rękę na górnej części brzucha z prawej strony to się porusza impuls.myslicie że to coś poważnego? Dziecko chyba jest w dolnej części brzucha i raczej w 17 tc się nie czuje przy pierwszej ciąży
..
Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
..
A odczuwasz jakis bol?Cześć dziewczyny. Kurde załatwiłam się .. czy któraś z Was kiedyś czuła pulsowanie w brzuchu pod piersiami?dziś pierwszy raz coś takiego mam k się martwię czy mam jakieś problemy krążenia? Myślałem na początku że to puls ale jednak nie są rehularne.jak położę rękę na górnej części brzucha z prawej strony to się porusza impuls.myslicie że to coś poważnego? Dziecko chyba jest w dolnej części brzucha i raczej w 17 tc się nie czuje przy pierwszej ciąży
..
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
sredec1982
Fanka BB :)
Nìe nic nie boli tylko pulsuje. Zmartwilam się miało być A nie załatwiłam te słowniki w komórkach..
Ciezko mi okreslic ale mysle ze to nic groznego czasem odczowa sie rozne rzeczy moze dlatego ze wszystko sie przesowa w srodku i jestesmy wyczulone to moze byc jakis skorcz miesni taki jak pulsowanie cos jak tik w oku takie poruszanie sie powieki mialas kiedys?jesli bedzie trwalo dlugo skonsultuj z lekarzemNìe nic nie boli tylko pulsuje. Zmartwilam się miało być A nie załatwiłam te słowniki w komórkach..
reklama
Ja mam straszna ochote na nabial moge jesc i jesc moze pij wiecej wody i soku itpDziewczyny macie pomysł jak zaspokoić ciagly glod? Jem i jem i ja nadal chodze i szukam co zjeść..mam zachcianke i zjem po czym zaraz znowu jem.. Nie moge sie najeść a zwlaszcza wieczór:\