reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Dziekuje Wam bardzo. Mysle, ze probke pobralam poprawnie, zawsze mialam wszystko w normie. Pojde wobec tego do lekarza pierwszego kontaktu. Zycze udanego wieczoru

reklama
U nas w Uk chodzi o to że powyżej 150 nie ma żadnych podejmowanych dalszych kroków a że Maripo nie miała badania na przyziernosc to przy 160 ja mogą dalej diagnozowac tylko te 160 to był wynik podwyższony zespołu Downa ? Czy Edwardsa i Patau?

Tak podejrzewałam. System jaki mają taki mają, to nie tłumaczy nieprawidłowego postępowania, szczególnie, że program do oceny ryzyka pochodzi właśnie z UK i kto jak kto ale oni wiedzą najlepiej do kiedy i jak badać. Pech trafić na nieuka czy tu czy tam.

Mndol93 może jeszcze posiew lekarz zleci. Częsty problem w ciąży.

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny. Kurde załatwiłam się .. czy któraś z Was kiedyś czuła pulsowanie w brzuchu pod piersiami?dziś pierwszy raz coś takiego mam k się martwię czy mam jakieś problemy krążenia? Myślałem na początku że to puls ale jednak nie są rehularne.jak położę rękę na górnej części brzucha z prawej strony to się porusza impuls.myslicie że to coś poważnego? Dziecko chyba jest w dolnej części brzucha i raczej w 17 tc się nie czuje przy pierwszej ciąży
..

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

Cześć dziewczyny. Kurde załatwiłam się .. czy któraś z Was kiedyś czuła pulsowanie w brzuchu pod piersiami?dziś pierwszy raz coś takiego mam k się martwię czy mam jakieś problemy krążenia? Myślałem na początku że to puls ale jednak nie są rehularne.jak położę rękę na górnej części brzucha z prawej strony to się porusza impuls.myslicie że to coś poważnego? Dziecko chyba jest w dolnej części brzucha i raczej w 17 tc się nie czuje przy pierwszej ciąży
..

A odczuwasz jakis bol?

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Nìe nic nie boli tylko pulsuje. Zmartwilam się miało być A nie załatwiłam;) te słowniki w komórkach..

Nìe nic nie boli tylko pulsuje. Zmartwilam się miało być A nie załatwiłam;) te słowniki w komórkach..

Ciezko mi okreslic ale mysle ze to nic groznego czasem odczowa sie rozne rzeczy moze dlatego ze wszystko sie przesowa w srodku i jestesmy wyczulone to moze byc jakis skorcz miesni taki jak pulsowanie cos jak tik w oku takie poruszanie sie powieki mialas kiedys?jesli bedzie trwalo dlugo skonsultuj z lekarzem

Dziewczyny macie pomysł jak zaspokoić ciagly glod? Jem i jem i ja nadal chodze i szukam co zjeść..mam zachcianke i zjem po czym zaraz znowu jem.. Nie moge sie najeść a zwlaszcza wieczór:\

reklama
Dziewczyny macie pomysł jak zaspokoić ciagly glod? Jem i jem i ja nadal chodze i szukam co zjeść..mam zachcianke i zjem po czym zaraz znowu jem.. Nie moge sie najeść a zwlaszcza wieczór:\
Ja mam straszna ochote na nabial moge jesc i jesc moze pij wiecej wody i soku itp

Do góry