reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

dzien dobry
cos pogoda ostatnio nas rozpieszcza wiec non stop chodze... i nie mam w ogole czasu zajrzec na forum :(

bylam wczoraj po zwolnienie i znowu widzialam mojego chlopca ;) wiem ze czesto ale nie moge odmowic aby go nie podejrzec ;)

@Jetkaa ja tez wiecznie glodna, ale nie moge wiec pije ;) jakos mi sie udaje oszukac glod

milego weekendu zycze!

reklama
Cześć dziewczyny dzięki za podpowiedzi :)
Ja w sumie pije baardzo malo plynow nie lubie moze max 1litr dziennie..:\ wiec moze mnie to bedzie dopelniac..
A mnie obudzil smak na fusiatą kawe [emoji14] nie pije od kiedy jestem w ciazy rozpuszczalnej kawy, za to zasmakowala mi prima i pije raz dziennie kawe:)

Miłego weekendu! :)
Chyba tez sie takiej kawki napije :)

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

JETKAA próbowałas może na ten głód cieplej herbatki się napić? -mi pomaga. Ja do tej pory tez miałam ciągle wymioty... nie mogłam dopuścić do dłuższych przerw między jedzeniem bo było tylko gorzej... teraz apetyt właśnie... ale mam jakieś migdały w kubeczku zawsze bądź orzechy... jakieś jabłko, banan...

Cześć tak wogole Kobitki [emoji4]
Wiecie kupiłam wózek bo uważam ze trafiła mi się mega okazja. Za cały zestaw chicco urban z fotelikiem i adapterem oraz wszystkimi ochraniaczami, nawet śpiwór dostałam gratis... zaplacilam 550zl. Trochę za wczesnie może ale nie będę potem latać z wielkim brzuchem albo gorącymi od mleka cycami [emoji23]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez znalazlam super strone komis z wozkami sa 3w1 zaje****e!! Za np 500zl wypasione ! Uzywane ale nie widać ...
Tez bym chciala kupic ale czekam do czwartku do wizyty czy jest wszystko ok.. Jestem przesadna osobą i troszke chce poczekac:)
Gratuluje zakupu:)

Wlasnie staram sie pic itp, a czesem mam cos pod ręką np mandarynki ale to malo dla mnie.. Mam chyba baardzo rozciągnięty żołądek..

Może jakieś krakersy albo paluszki w takim razie?

Ja raczej przesadna nie jestem, przecież jak się coś ma wydarzyć to chyba nie przez wózek? Zresztą do tej pory się działo oj działo a ja nawet pierdoly nie kupiłam...

Może jakieś krakersy albo paluszki w takim razie?

Ja raczej przesadna nie jestem, przecież jak się coś ma wydarzyć to chyba nie przez wózek Zresztą do tej pory się działo oj działo a ja nawet pierdoly nie kupiłam...

Rozumie :) wiesz mnie we wczesniejszej ciazy spotkala przykrość i sie moze troche boję cos kupić do wizyty .. Sama juz szykuje sie na zakupy z moim D:)

JETKAA próbowałas może na ten głód cieplej herbatki się napić? -mi pomaga. Ja do tej pory tez miałam ciągle wymioty... nie mogłam dopuścić do dłuższych przerw między jedzeniem bo było tylko gorzej... teraz apetyt właśnie... ale mam jakieś migdały w kubeczku zawsze bądź orzechy... jakieś jabłko, banan...

Cześć tak wogole Kobitki [emoji4]
Wiecie kupiłam wózek bo uważam ze trafiła mi się mega okazja. Za cały zestaw chicco urban z fotelikiem i adapterem oraz wszystkimi ochraniaczami, nawet śpiwór dostałam gratis... zaplacilam 550zl. Trochę za wczesnie może ale nie będę potem latać z wielkim brzuchem albo gorącymi od mleka cycami [emoji23]

Ja właśnie ze względów miejscowych o nim myślę. Tylko przerażają mnie opinie, że się kiepsko podbija i manewruje. Napisz jak na żywo. Który rocznik? Mamy wątek wózkowy ;)

reklama
Ja się na chicco bardzo zawiodłam, wózek podczas podbijania złamał się na pół, serwis stwierdził, że źle używałam i nie uwzględnił gwarancji :angry: Widać za wysokie mamy krawężniki:wściekła/y:

Też jestem wiecznie głodna, najadam się właściwie tylko mięsem i to tłustym. Próbowałam przekąski między posiłkami i w efekcie ciągle coś rzułam aż zamieszkałam w kuchni. A przy tym jestem zła bo głodna. Piję dużo, nie pomaga, woda jeszcze wzmacnia apetyt. Właśnie zjadłam dwa talerze zupy ogórkowej, zagryzionej chlebem, leżę i co słyszę... burczenie. W nocy jak idę siku też burczy glodomór :sorry2:

Do góry