reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

dzien dobry
cos pogoda ostatnio nas rozpieszcza wiec non stop chodze... i nie mam w ogole czasu zajrzec na forum :(

bylam wczoraj po zwolnienie i znowu widzialam mojego chlopca ;) wiem ze czesto ale nie moge odmowic aby go nie podejrzec ;)

@Jetkaa ja tez wiecznie glodna, ale nie moge wiec pije ;) jakos mi sie udaje oszukac glod

milego weekendu zycze!

reklama
Cześć dziewczyny dzięki za podpowiedzi :)
Ja w sumie pije baardzo malo plynow nie lubie moze max 1litr dziennie..:\ wiec moze mnie to bedzie dopelniac..
A mnie obudzil smak na fusiatą kawe [emoji14] nie pije od kiedy jestem w ciazy rozpuszczalnej kawy, za to zasmakowala mi prima i pije raz dziennie kawe:)

Miłego weekendu! :)
Chyba tez sie takiej kawki napije :)

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

JETKAA próbowałas może na ten głód cieplej herbatki się napić? -mi pomaga. Ja do tej pory tez miałam ciągle wymioty... nie mogłam dopuścić do dłuższych przerw między jedzeniem bo było tylko gorzej... teraz apetyt właśnie... ale mam jakieś migdały w kubeczku zawsze bądź orzechy... jakieś jabłko, banan...

Cześć tak wogole Kobitki [emoji4]
Wiecie kupiłam wózek bo uważam ze trafiła mi się mega okazja. Za cały zestaw chicco urban z fotelikiem i adapterem oraz wszystkimi ochraniaczami, nawet śpiwór dostałam gratis... zaplacilam 550zl. Trochę za wczesnie może ale nie będę potem latać z wielkim brzuchem albo gorącymi od mleka cycami [emoji23]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez znalazlam super strone komis z wozkami sa 3w1 zaje****e!! Za np 500zl wypasione ! Uzywane ale nie widać ...
Tez bym chciala kupic ale czekam do czwartku do wizyty czy jest wszystko ok.. Jestem przesadna osobą i troszke chce poczekac:)
Gratuluje zakupu:)

Wlasnie staram sie pic itp, a czesem mam cos pod ręką np mandarynki ale to malo dla mnie.. Mam chyba baardzo rozciągnięty żołądek..

Może jakieś krakersy albo paluszki w takim razie?

Ja raczej przesadna nie jestem, przecież jak się coś ma wydarzyć to chyba nie przez wózek? Zresztą do tej pory się działo oj działo a ja nawet pierdoly nie kupiłam...

Może jakieś krakersy albo paluszki w takim razie?

Ja raczej przesadna nie jestem, przecież jak się coś ma wydarzyć to chyba nie przez wózek Zresztą do tej pory się działo oj działo a ja nawet pierdoly nie kupiłam...

Rozumie :) wiesz mnie we wczesniejszej ciazy spotkala przykrość i sie moze troche boję cos kupić do wizyty .. Sama juz szykuje sie na zakupy z moim D:)

JETKAA próbowałas może na ten głód cieplej herbatki się napić? -mi pomaga. Ja do tej pory tez miałam ciągle wymioty... nie mogłam dopuścić do dłuższych przerw między jedzeniem bo było tylko gorzej... teraz apetyt właśnie... ale mam jakieś migdały w kubeczku zawsze bądź orzechy... jakieś jabłko, banan...

Cześć tak wogole Kobitki [emoji4]
Wiecie kupiłam wózek bo uważam ze trafiła mi się mega okazja. Za cały zestaw chicco urban z fotelikiem i adapterem oraz wszystkimi ochraniaczami, nawet śpiwór dostałam gratis... zaplacilam 550zl. Trochę za wczesnie może ale nie będę potem latać z wielkim brzuchem albo gorącymi od mleka cycami [emoji23]

Ja właśnie ze względów miejscowych o nim myślę. Tylko przerażają mnie opinie, że się kiepsko podbija i manewruje. Napisz jak na żywo. Który rocznik? Mamy wątek wózkowy ;)

reklama
Ja się na chicco bardzo zawiodłam, wózek podczas podbijania złamał się na pół, serwis stwierdził, że źle używałam i nie uwzględnił gwarancji :angry: Widać za wysokie mamy krawężniki:wściekła/y:

Też jestem wiecznie głodna, najadam się właściwie tylko mięsem i to tłustym. Próbowałam przekąski między posiłkami i w efekcie ciągle coś rzułam aż zamieszkałam w kuchni. A przy tym jestem zła bo głodna. Piję dużo, nie pomaga, woda jeszcze wzmacnia apetyt. Właśnie zjadłam dwa talerze zupy ogórkowej, zagryzionej chlebem, leżę i co słyszę... burczenie. W nocy jak idę siku też burczy glodomór :sorry2:

Do góry