reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

@caltha nie wiem jak to nazwać... beztroska znieczulica? Bezmyślność?

Właśnie odkryłam, że na zwolnieniu mam źle wpisaną datę rozpoczęcia zwolnienia, o czym ta kobita myślała... Dwa razy temat daty był poruszany! I na dokładkę wpisała mi leżąca. Nosz... Jak mam się nie denerwować?!

@olandia a weź znajdź lekarza, który jest taki jak Twój... Ja się cieszę że na koniec roku w ogóle jakiś mnie przyjmie i to jeszcze w listopadzie. Nigdy nie potrzebowałam specjalisty bardziej specjalnego niż gin i okulista. Doczytałam jeszcze, że tsh może wychodzić podwyższone przy problemach psychicznych i może tu jest pies pogrzebany. Mam nerwicę somatyczną i w efekcie zespół jelita drażliwego (co za geriatria). Co nie?

reklama

Właśnie odkryłam, że na zwolnieniu mam źle wpisaną datę rozpoczęcia zwolnienia, o czym ta kobita myślała... Dwa razy temat daty był poruszany! I na dokładkę wpisała mi leżąca. Nosz... Jak mam się nie denerwować?!

@olandia a weź znajdź lekarza, który jest taki jak Twój... Ja się cieszę że na koniec roku w ogóle jakiś mnie przyjmie i to jeszcze w listopadzie. Nigdy nie potrzebowałam specjalisty bardziej specjalnego niż gin i okulista. Doczytałam jeszcze, że tsh może wychodzić podwyższone przy problemach psychicznych i może tu jest pies pogrzebany. Mam nerwicę somatyczną i w efekcie zespół jelita drażliwego (co za geriatria). Co nie?
Chyba że to objaw słabości młodego pokolenia. Geriatria zlikwidowana :p

Ja wczoraj drugi raz musiałam lecieć do położnej bo mi nie przybiła pieczątki na l4 [emoji53]
Ja w okresie dojrzewania miałam straszna nerwice lękową.. dalej we mnie siedzi ale już wiem, jak z nią walczyć i dlatego objawy są bardzo małe ale bywało strasznie..

Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
3jgxyx8dmk89lf14.png

Co tu dziś taka cisza?

Chyba chwilowy brak weny ;) Leżę sobie w łóżku ale wpadłam jeszcze zobaczyć co u moich majoweczek. Zastanawiam się dzisiaj czy to jelita, czy czuje ruchy, jak dotykam brzucha, cisza, przestaje dotykać i znowu jakieś ruchy czuje :rofl2: pewnie mi się wydaje... :) Dobranoc kochane :)

Dzień dobry Majóweczki, ja juz od 5.40 na nogach bo byłam na występie z zespołem folklorystycznym, do którego naleze :) Już nie mogę sie doczekać popołudnia-dzisiaj znowu zobacze Dzidzie. Zapowiada sie miły dzień, a wieczorem przychodzą znajomi oglądać moj album ślubny, bo w końcu dostalismy zdjecia :)
Miłego dnia dziewczyny :*

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzien dobry dziewczyny
Wiem ze był ten temat ale znalesc go ciezko jakiego lekarza z invicty w gda polecacie na prenatalne?

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry