reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

@caltha nie wiem jak to nazwać... beztroska znieczulica? Bezmyślność?

Właśnie odkryłam, że na zwolnieniu mam źle wpisaną datę rozpoczęcia zwolnienia, o czym ta kobita myślała... Dwa razy temat daty był poruszany! I na dokładkę wpisała mi leżąca. Nosz... Jak mam się nie denerwować?!

@olandia a weź znajdź lekarza, który jest taki jak Twój... Ja się cieszę że na koniec roku w ogóle jakiś mnie przyjmie i to jeszcze w listopadzie. Nigdy nie potrzebowałam specjalisty bardziej specjalnego niż gin i okulista. Doczytałam jeszcze, że tsh może wychodzić podwyższone przy problemach psychicznych i może tu jest pies pogrzebany. Mam nerwicę somatyczną i w efekcie zespół jelita drażliwego (co za geriatria). Co nie?

reklama

Właśnie odkryłam, że na zwolnieniu mam źle wpisaną datę rozpoczęcia zwolnienia, o czym ta kobita myślała... Dwa razy temat daty był poruszany! I na dokładkę wpisała mi leżąca. Nosz... Jak mam się nie denerwować?!

@olandia a weź znajdź lekarza, który jest taki jak Twój... Ja się cieszę że na koniec roku w ogóle jakiś mnie przyjmie i to jeszcze w listopadzie. Nigdy nie potrzebowałam specjalisty bardziej specjalnego niż gin i okulista. Doczytałam jeszcze, że tsh może wychodzić podwyższone przy problemach psychicznych i może tu jest pies pogrzebany. Mam nerwicę somatyczną i w efekcie zespół jelita drażliwego (co za geriatria). Co nie?
Chyba że to objaw słabości młodego pokolenia. Geriatria zlikwidowana :p

Ja wczoraj drugi raz musiałam lecieć do położnej bo mi nie przybiła pieczątki na l4 [emoji53]
Ja w okresie dojrzewania miałam straszna nerwice lękową.. dalej we mnie siedzi ale już wiem, jak z nią walczyć i dlatego objawy są bardzo małe ale bywało strasznie..

Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
3jgxyx8dmk89lf14.png

Co tu dziś taka cisza?

Chyba chwilowy brak weny ;) Leżę sobie w łóżku ale wpadłam jeszcze zobaczyć co u moich majoweczek. Zastanawiam się dzisiaj czy to jelita, czy czuje ruchy, jak dotykam brzucha, cisza, przestaje dotykać i znowu jakieś ruchy czuje :rofl2: pewnie mi się wydaje... :) Dobranoc kochane :)

Dzień dobry Majóweczki, ja juz od 5.40 na nogach bo byłam na występie z zespołem folklorystycznym, do którego naleze :) Już nie mogę sie doczekać popołudnia-dzisiaj znowu zobacze Dzidzie. Zapowiada sie miły dzień, a wieczorem przychodzą znajomi oglądać moj album ślubny, bo w końcu dostalismy zdjecia :)
Miłego dnia dziewczyny :*

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzien dobry dziewczyny
Wiem ze był ten temat ale znalesc go ciezko jakiego lekarza z invicty w gda polecacie na prenatalne?

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry