reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

@caltha duś mocniej :-D

@KasiaRo cytologię pobrał miesiąc temu. Wyniki już są u niego. Wyniki z labu też dostaje od razu lekarz, nie ja. Nawet nie mogę poznęcać się nad sobą interpretując wadliwie wyniki :sorry:
Jaka mądra placówka ;)
Jeśli coś tam jest to pewnie, jak u mnie- jakiś stan zapalny i będą globulki. Kurde w pochwie to toleruję tylko penisa i czasem palec ginekologa hehehe

A Ty luz, w końcu jesteś to stare pokolenie- mocniejsze, zdrowsze

reklama
Hej dziewczyny! świeżynka melduje się. Termin wg. USG i OM mam na 21.05 :) Płci jeszcze nie znamy. Jeszcze to do mnie nie dochodzi, że już za kilka miesięcy będę mamą :)
Witaj. Ja też dopiero dołączyłam i tez mam termin OM na 21.05 jednak to jest już moja trzecia ciąża lada moment dzidzia będzie wierzgać i da o sobie znac
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Oj ja jeszcze będę musiała trochę poczekać na ruchy dzidziusia, bo to moja pierwsza ciąża :) Ale za to jaka wyczekana :) Juz nie mogę sie doczekać maja :)

Oj ja jeszcze będę musiała trochę poczekać na ruchy dzidziusia, bo to moja pierwsza ciąża :) Ale za to jaka wyczekana :) Juz nie mogę sie doczekać maja :)
Ja ruchów też jeszcze nie czuje choć czasami wydaje mi się że to maluszek ale to pewnie w jelitkach mi bulgocze każdy etap:ciąża, poród i wychowanie ma swoje wspaniałe strony ciesz się teraz ciąża i względnym spokojem

Dziękuje [emoji4] Spokoju mam aż nadto, siedze na zwolnieniu w domu i poza odpoczywaniem, sprzątaniem i robieniem obiadów nic ciekawszego nie robię :) Za mną juz lekkie przejścia i pobyt w szpitalu w 7tc ale od tego czasu wszystko oki, nic tylko się cieszyć, że jest jak jest i że udało się za pierwszą próba :)

Hej. Ja na szybko. Po wizycie wszystko ok. Wiec kamien z serca. Dodatkowych badan nie robie, trzymam sue wersju ze jest wszystko ok. Gin stwierdzil ze wszystko wskazuhe na to ze bedzie chlopak ale do potwierdzenia na kolejnej wizycie. Takzedla meza nie mowie zeby sie nie zawiodl potem jak sie cos zmieni.

Hej. Ja na szybko. Po wizycie wszystko ok. Wiec kamien z serca. Dodatkowych badan nie robie, trzymam sue wersju ze jest wszystko ok. Gin stwierdzil ze wszystko wskazuhe na to ze bedzie chlopak ale do potwierdzenia na kolejnej wizycie. Takzedla meza nie mowie zeby sie nie zawiodl potem jak sie cos zmieni.

Ja nie mogłam nie powiedzieć, siedział na krześle naprzeciwko monitora i zacieszał...

Moj z dziewczynami w domu zostal. W pierwszej ciazy gin powiedzial ze chlopak a potem zmienil zdanie. Boje sie zeby historia sie nie powtorzyla.

reklama
@caltha duś mocniej :-D

@KasiaRo cytologię pobrał miesiąc temu. Wyniki już są u niego. Wyniki z labu też dostaje od razu lekarz, nie ja. Nawet nie mogę poznęcać się nad sobą interpretując wadliwie wyniki :sorry:

Mam to samo ! Wyniki lądują od razu u ginekologa [emoji53] i z jednej strony jestem pewnie zdrowsza i się nie nakręcam, a z drugiej wmawiam sobie i tak, że pewnie z cukrem coś będzie nie halo.. we wtorek mam wizytę na 8:40 to ja już o 8 będę molestować położną, żeby mi wyniki pokazała [emoji12] chociaż taka dawka emocji : wyniki, krwiak itd to ciśnienie będę miała pewnie 150 [emoji33][emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
3jgxyx8dmk89lf14.png

Do góry