reklama
KasiaRo
Fanka BB :)
KasiaRo a to ze pisze od 2 trymestru to znaczy ze jest kiepska w składzie? Bo nie bardzo wiem...
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie jestem ekspertem, ale podobno moga byc skladniki, ktore szkodza. Sklady moga byc kiepskie we wszystkim, trzeba czytac. A nawilzac skore warto caly czas, w ciazy i nie w ciazy
Hope
podwójna mama :-)
@Gosika88 a czym Ty się martwisz, przecież jeszcze za wcześnie na liczenie ruchów, często za wcześnie nawet na samo ich czucie. Nie szukaj problemów tam gdzie ich nie ma Daj bąbelkowi dorosnąć! Średnia to 20 tydzień ciąży.
@basia89 mi się sprawdził kalendarz chiński we wszystkich trzech ciążach ale nie z Twojej tabeli, tylko z kalkulatora internetowego. Chyba, że teraz lekarz się pomylił. To dowiemy się przed Wigilią.
Witam nowe majówki
@basia89 mi się sprawdził kalendarz chiński we wszystkich trzech ciążach ale nie z Twojej tabeli, tylko z kalkulatora internetowego. Chyba, że teraz lekarz się pomylił. To dowiemy się przed Wigilią.
Witam nowe majówki
Jetkaa
Czesc dziewczyny witam kolejne majoweczki!
Ja dzis zla synowa hehe jeżdżę z tesciowa po lekarzach bo ma badania..takze dzis caly dzien jezdze..
Hmm ja nie wiem jak to jest z ttm kalendarzem chinskim.. Ja mam 21 lat a zaszlam jak mialam 20lat bo miesiac później mialam urodziny. I nie wiem jak to liczyc..ponoc podobno przed owulacja jak sie zajdzie sa większe szanse na dziewczynkę.. A mi nie dawali duzych sznas na dzidzie bo za duze tsh mialam i nie wiem kiedy zaszlam w ciaze
Ja dzis zla synowa hehe jeżdżę z tesciowa po lekarzach bo ma badania..takze dzis caly dzien jezdze..
Hmm ja nie wiem jak to jest z ttm kalendarzem chinskim.. Ja mam 21 lat a zaszlam jak mialam 20lat bo miesiac później mialam urodziny. I nie wiem jak to liczyc..ponoc podobno przed owulacja jak sie zajdzie sa większe szanse na dziewczynkę.. A mi nie dawali duzych sznas na dzidzie bo za duze tsh mialam i nie wiem kiedy zaszlam w ciaze
caltha
@LilithGoth32 co u Ciebie?
LilithGoth32
Hej hej hej ja od godzinki w domku już jupiiiii ale się cieszę.... Chociaż jak weszłam to trochę się przeraziła bo mój m to chyba od paru dni nie sprzątał taki bałagan. Ale pogadankę będzie miał jak wróci z pracy [emoji14]@LilithGoth32 co u Ciebie?
Cukry wczoraj miałam bardzo dobre dzisiaj na czczo i po śniadaniu też dlatego mnie wypuścili ale już zapowiedzieli z góry żebym zawsze miała torbę w aucie bo nigdy nie wiadomo kiedy znowu wyląduje w szpitalu...no i lekarka powiedziała mi też dzisiaj że ciśnienie na pewno uaktywni po 20tc i że wtedy będzie duże prawdopodobieństwo że do 38 TC będę pod stałą opieką w szpitalu... Więc oby to ciśnienie się już nie uaktywniło
reklama
Katherine zs
Katherine, uzywalam babydream w zeszlej ciazy. Balsam sie ciezko wchlania, a oliwka ma soje w skladzie...
Oliwki hipp uzywam takiej zwyklej dla dzieci czasami, ale zima dla mnie jest za malo tresciwa. Czy masz na mysli jakas specjalna ciazowa? To nie znam.
Uzywalam tez produktow palmersa, ale na dluzsza mete nie moge z tym zapachem lubilam balsam z ziaja. Mialam bio oil i oliwke z belly button. Lubilam je a najbardziej mi pasowal olejek z Nacomi. Teraz mam krem na rozstepy z momme, bo byl jedyny na ktorym nie bylo napisane, ze jest od drugiego trymestru.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom[/QUOTE ]
Miałam na myśli oliwkę z hipp tą którą stosowałaś, i serię dla mam z rossmanna.